Afbeelding-contact

Vragen over je hypotheek?

Je adviseur weet er alles van. Soms kun je bij Obvion terecht.

FAQ Hypotheekvorm wijzigen

De hypotheekvorm is de manier waarop je de hypotheek terugbetaalt.

Een hypotheek sluit je af voor langere tijd. Maar ondertussen kan er heel wat veranderen. Zoals je financiële situatie, je persoonlijke wensen of de regels die de Belastingdienst toepast.

Je hypotheekvorm wijzigen kan van invloed zijn op je maandlasten. Bijvoorbeeld omdat je meer gaat terugbetalen. Daarnaast kan een wijziging fiscale gevolgen hebben.

Laat je daarom goed adviseren door een onafhankelijke adviseur. Jouw adviseur kan je informeren over de voor- en nadelen in jouw specifieke situatie.

Het wijzigen van je hypotheekvorm kan financiële en fiscale gevolgen hebben. Daarom kun je dit alléén via je adviseur regelen. Hij kan je informeren over de voor- en nadelen in jouw specifieke situatie.

Het wijzigen van je hypotheekvorm kan je alleen via je adviseur regelen. Omdat het wijzigen van de hypotheekvorm financiële en fiscale gevolgen kan hebben. Jouw adviseur kan je informeren over de voor- en nadelen in jouw specifieke situatie.

Geen antwoord gevonden? Vraag het je adviseur!

Heb je het antwoord op je vraag niet gevonden? Neem dan contact op met jouw adviseur. Waarom niet met Obvion? Het wijzigen van je hypotheek kan fiscale en financiële gevolgen hebben, waar je nu misschien niet eens aan denkt. Wat op het eerste gezicht voordelig lijkt, hoeft niet per definitie gunstig voor jou uit te pakken. Jouw adviseur kan alles met je doornemen, het uitleggen en het voor je regelen.

Via MijnObvion zie je wie jouw adviseur is. Log in en klik bovenin op ‘Mijn adviseur’. Je hebt dan de contactgegevens van jouw adviseur meteen bij de hand.

Log in op MijnObvion

Of zoek een adviseur in de buurt