Afbeelding-financien-en-hypotheek
Kijk naar wat financieel wél kan, want vaak is er meer mogelijk dan je denkt.

Persoonlijke Lening van Freo via Obvion

Let op! Geld lenen kost geld

Je wilt jouw woning duurzamer en energiezuiniger maken. Of je wilt verbouwen omdat je weer lekker wilt wonen in jouw eigen huis. Dan kan een Persoonlijke Lening van Freo een gunstige oplossing zijn. Met een Persoonlijke Lening investeer je in jouw woning zonder dat je je hypotheek aanpast. We helpen jou hier graag mee. Maar dan wel op een verantwoorde manier.

Ook als jouw huis onder water staat en je wilt verbouwen óf verhuizen, kan een Persoonlijke Lening van Freo een passende oplossing voor jou zijn. Lees hieronder wat een Persoonlijke Lening is. En in welke situaties een Persoonlijke Lening interessant kan zijn.

Een Persoonlijke Lening is een lening met een vaste looptijd en een vaste rente. Tijdens de looptijd betaal je elke maand hetzelfde bedrag. Dit maandbedrag bestaat uit rente en aflossing. Op basis van het inkomen wordt beslist hoeveel geld je kunt lenen.

Het bedrag dat je wilt lenen, ontvang je in één keer op jouw rekening. Zodra je alle maandbedragen hebt betaald, heb je de lening volledig terugbetaald. De bedragen die je hebt terugbetaald tijdens de looptijd van je lening kan je niet extra opnemen. Wil je je lening eerder terugbetalen dan gepland? Dat is mogelijk. Bij Freo betaal je hier geen  boete voor. Je kan op elk moment vervroegd boetevrij aflossen.

1. Verbouwen met een duurzame investering

Je wilt jouw woning duurzamer en energiezuiniger maken.  Een investering voor de toekomst. Met een Persoonlijke Lening van Freo investeer je in jouw huis zonder dat je de hypotheek aanpast. Je hebt niet alleen meer wooncomfort, maar levert ook een bijdrage aan het milieu. Bovendien is het mogelijk dat jouw energiekosten lager worden dankzij de investering die je doet.

2. Verbouwen omdat je meer wooncomfort wilt

Je wilt jouw huis graag verbouwen. Omdat je fijner en misschien wel ruimer wilt wonen in jouw eigen huis. Met een Persoonlijke Lening van Freo investeer je in jouw huis zonder dat je de hypotheek verhoogt. Een investering voor de toekomst met direct meer wooncomfort.

3. Verbouwen als je huis onder water staat

Je wilt graag verbouwen maar jouw huis staat onder water. In dat geval is het niet altijd mogelijk om extra geld te lenen in de hypotheek. Maar wat als je het wel kunt betalen? Dan is een Persoonlijke Lening van Freo misschien wel een oplossing voor jou. Want hiermee kun je geld lenen voor jouw verbouwing. En kun je weer lekker leven in jouw eigen huis.

4. Verhuizen met een restschuld

Je wilt verhuizen maar de verwachte verkoopprijs van jouw woning is lager dan de  hypotheek. Met een Persoonlijke Lening van Freo kun je de restschuld terugbetalen die na verkoop van jouw huis overblijft . En op zoek gaan naar een nieuwe woning die bij jou past. Zo kunnen we jou verder helpen en kun jij weer verder met jouw leven.

Let op! Op dit moment is het alleen mogelijk om via Obvion een Persoonlijke Lening bij Freo af te sluiten als jouw adviseur deelneemt aan de pilot. Vanaf 1 mei 2016 werken Freo en Obvion samen met ongeveer 100 adviseurs in een pilot. In een periode van een halfjaar bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn en kijken we hoe we onze klanten nog beter kunnen helpen. Benieuwd of jouw adviseur meedoet aan de pilot? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088-1470200.. Of neem contact op met jouw adviseur.

Samen met een betrouwbare partner een Persoonlijke Lening voor onze klanten mogelijk maken. Dat doen wij omdat wij onze klanten willen helpen om op een verantwoorde manier hun woonwensen te realiseren. Ook op het moment dat het aanpassen van de hypotheek geen  oplossing is, willen wij er toch graag zijn voor onze klanten Bovendien leveren wij op deze manier een bijdrage aan duurzame woningen voor onze klanten.

De rente voor een persoonlijke lening is weliswaar hoger dan voor een hypothecaire lening. Maar biedt voor klanten in sommige situaties voordelen en mogelijkheden ten opzichte van het aanpassen van de bestaande hypotheek. Zowel praktisch als financieel. De adviseur bepaalt samen met jou in welke situaties dit van toepassing is.

  Freo is een online aanbieder van persoonlijke leningen en doorlopende kredieten aan consumenten. Freo heeft al jaren ervaring op het gebied van lenen. En is duidelijk, zorgvuldig en voordelig.

  De samenwerking met Obvion is ontstaan om voor onze klanten een verantwoord product te bieden. Freo is een sterke en betrouwbare partner. Dat vinden wij omdat Freo lenen begrijpt! En geld lenen ziet als een tijdelijke oplossing voor de klant. Klantbelang staat voorop. Bovendien scoort Freo hoog in de peilingen van Independer en Moneyview. Kijk op www.freo.nl voor meer informatie over Freo.

   Als je ervoor kiest om via jouw adviseur een Persoonlijke Lening af te sluiten dan heeft dat een aantal voordelen en nadelen.

   Een aantal voordelen:

   • Je krijgt een persoonlijk advies van jouw adviseur én betaalt de standaard scherpe rente van Freo.
   • Freo biedt eerlijke en transparante tarieven
   • Bij Freo word je niet verrast met een hogere rente in de offerte. Het tarief op de website geldt voor álle klanten (met hetzelfde leenbedrag) die op hetzelfde moment een lening aanvragen.
   • De rente die je betaalt voor de Persoonlijke Lening is fiscaal aftrekbaar, wanneer je voldoet aan de daarvoor geldende voorwaarden.

   Waarmee moet je rekening houden?

   • Je leent extra geld. Daarvoor betaal je rente. Dat geld kun je niet meer besteden aan andere uitgaven.
   • De rente voor een Persoonlijke Lening is hoger dan de hypotheekrente. Maar dit betekent niet altijd dat de een Persoonlijke Lening totaal gezien duurder is. Want als je een Persoonlijke Lening afsluit dan betaal je bijvoorbeeld geen aparte bijkomende kosten voor advies, taxatie of notaris.

   Persoonlijk advies

   Jouw adviseur kan je het beste informeren wat het beste past bij jouw persoonlijke situatie.

   Vind een adviseur

   Vind een goede hypotheekadviseur bij jou in de buurt