Kopen of verbouwen?

Kopen of verbouwen?

Hoe wil jij wonen? Obvion maakt jouw mogelijkheden inzichtelijk.

Huis kopen of verbouwen

Fantaseer je over een ander huis kopen? Droom je over het verbouwen van je badkamer? Durf te denken aan een volgende stap. Kijk naar wat financieel wél kan. Want vaak is meer mogelijk dan je denkt.

Wil je een huis kopen of ga je verbouwen?

Je huis is nu echt te klein geworden. En de keuken is aan vervanging toe. Eigenlijk wil je een ander huis kopen. Maar… je woont in een leuke buurt en je kinderen vinden het hier erg fijn. Zou je wel verhuizen? Of is het verbouwen van je huis een beter idee? We helpen je op weg. Met deze vijf vragen leer je meer over de plussen en minnen van verhuizen of verbouwen.

Weet je al wat je wilt? Hieronder lees je meer over het kopen van een huis. Of juist het verbouwen van je huidige huis.

Een bijzondere stap, een nieuw huis kopen.

Eerste huis kopen

Koop je voor de eerste keer een eigen huis? Dan wil je graag weten waar je rekening mee moet houden. Hoeveel kun je lenen? Welke hypotheekvormen zijn er? Met wie krijg ik te maken? En waar moet ik nog meer aan denken?

Kijk verder op de pagina ‘eerste huis kopen’

Ander huis kopen

Wil je een groter huis kopen en heb je al een koophuis? Dan heb je weer andere vragen, zoals wat doe ik met mijn huidige hypotheek? Heeft mijn huis nu overwaarde of is er een restschuld als ik mijn huis verkoop?

Lees meer op de pagina ‘ander huis kopen’

  Je huis bevalt je prima maar je zou graag meer ruimte hebben. Dan is je huis verbouwen misschien een optie. Een dakkapel plaatsen of een serre aanbouwen. Misschien wil je investeren in energiebesparende maatregelen. Hoe ga je dat betalen?

  Op onze pagina verbouwen lees je er meer over

   Ga voor onafhankelijk advies

   Wil je meer weten over jouw mogelijkheden? Maak dan een afspraak met een onafhankelijke adviseur bij jou in de buurt. Hij kan je vertellen wat het beste bij jouw situatie en wensen past.

   Vind een goede hypotheekadviseur bij jou in de buurt