Afbeelding-onze-hypotheken

Hypotheek kiezen

Lees je goed in en vraag een onafhankelijk adviseur om hulp

Basis Hypotheek

De Basis Hypotheek kun je vanaf 6 september 2019 niet meer nieuw bij ons afsluiten. Verhogingen, meeneemregelingen, doorgeefregelingen, omzettingen, vernieuwen/ verlengen aan het einde van de economische looptijd en wijziging tenaamstelling blijven mogelijk in je Basis Hypotheek. Voor nieuwe klanten hebben we de Woon Hypotheek.

Wat is de Basis Hypotheek?

Met de Basis hypotheek koos je voor zekerheid, kwaliteit, goede productvoorwaarden én een aantal extra’s:

Extra's

Tijdens de offerte periode

  • De optie om de geldigheid van het rente aanbod in voorbeeldofferte te verlengen. Van standaard 4 tot maximaal 8 maanden.
  • Optie om overbruggingskrediet te gebruiken als je oude huis nog niet is verkocht maar je de overwaarde wel al nodig hebt.
  • Wij bieden een bankgarantie aan die inhoudt dat wij garant staan voor de waarborgsom-betaling als de koop niet doorgaat.

Extra's

Tijdens de looptijd van de hypotheek

Vragen over je bestaande Basis Hypotheek?

Je adviseur weet alles over (het wijzigen van) je hypotheek.

Zoek een adviseur in de buurt

Je kunt de Basis Hypotheek niet meer nieuw afsluiten, maar voor klanten met deze hypotheek staan hier de rentetarieven.

Bekijk rentetarieven

  •  Als je een huis koopt, krijg je te maken met allerlei kosten. Eenmalige kosten zijn onder meer notaris- en taxatiekosten. Maandelijkse kosten zijn bijvoorbeeld je woonhuisverzekering, inboedelverzekering en eventuele overlijdensrisicoverzekering.
  •  Het rente aanbod in de voorbeeldofferte van de Basis Hypotheek is 4 maanden geldig. Je kunt de geldigheid van dit bindend aanbod met maximaal 4 maanden verlengen. Annuleren binnen de eerste 4 maanden is kosteloos. Alleen bij annulering van een verlengd getekend bindend aanbod betaal je € 500 annuleringskosten. Deze kosten incasseren wij van je bankrekening.

Meer weten? Bekijk ook eens de veelgestelde vragen over de Basis Hypotheek