afbeelding-hypotheek-kiezen-pageheader

Hypotheek kiezen

Lees je goed in en vraag een onafhankelijk adviseur om hulp

Keuzehulp bij hypotheek afsluiten

Een hypotheek afsluiten doe je niet zomaar. Je kijkt goed wat bij jou past. En wilt graag verschillende opties vergelijken. Met deze drie keuzes helpen we je een beetje in jouw weg naar een hypotheek.

Keuze 1: de hypotheeksoort

Deze eerste keuze maken we meteen vrij makkelijk voor jou, want we hebben maar één hypotheeksoort: de Woon Hypotheek. Dat maakt het overzichtelijk, toch? Hoef je enkel nog de hypotheekvorm en rentevaste periode te kiezen, dus hup naar keuze 2.

Keuze 2: de hypotheekvorm

Dit is de manier waarop je je hypotheek gaat terugbetalen. De verschillende hypotheekvormen vergelijk je hier.

Keuze 3: de rentevaste periode

Ook bepaal je hoelang je de rente wilt vastzetten. Bij de Obvion Woon Hypotheek kies je een periode variërend van 1 jaar tot 30 jaar. Bekijk de rentetarieven van de Obvion Woon Hypotheek.

Ga voor persoonlijk advies

Een onafhankelijke adviseur is in onze ogen een goede gids bij het kiezen van een complex product als een hypotheek. Hij kijkt met een objectieve blik naar welke hypotheek het beste bij jou past zonder het totaalplaatje uit het oog te verliezen. Niet alleen bij het afsluiten, maar ook tijdens de looptijd van de hypotheek. Zo sta jij niet voor verrassingen.

Zoek een adviseur!

Tip: financiële gegevens aanleveren met Ockto-app

Voor een hypotheekaanvraag moet je veel financiële gegevens aanleveren. Als jouw adviseur gebruik maakt van Ockto, kun jij met de Ockto-app eenvoudig jouw financiële gegevens verzamelen en delen met jouw adviseur en met Obvion. Dat is handig!

Lees meer over het gemak van Ockto