Hypotheekadvies

Hypotheekadvies

Laat je adviseren over een hypotheek die bij je past.

Adviseur beoordelen

Wil je jouw hypotheekadviseur beoordelen? Of ben je nieuwsgierig naar de beoordeling van anderen? Op onze website kun je zien hoe andere consumenten een hypotheekadviseur hebben beoordeeld. Je leest er hieronder alles over. Help mee en geef zelf ook een beoordeling.

Beoordeling van adviseur via advieskeuze.nl

Dit is een korte beoordeling van je adviseur. Vragen als ‘Gaf hij duidelijke uitleg?´, ‘Kwam hij afspraken na?’ of ‘Was hij deskundig?’ komen aan bod. Het invullen van de online vragenlijst kost je ongeveer 5 minuten.

Beoordeel je adviseur

Beoordeling van adviseur via independer.nl

De beoordeling kan uit op twee manieren:

  1. Via een klantreactieDit is een korte beoordeling van je adviseur. Je geeft dan aan of je hem bij anderen aanbeveelt. En hoe je ervaring met de adviseur was. Je bent hier ongeveer 5 minuten mee bezig. Geef een klantreactie over je adviseur.
  2. Via een kwaliteitscheck hypotheekadviseurDit is een meer uitgebreidere beoordeling van je adviseur waarmee je het totale hypotheekadvies beoordeelt. De online vragenlijst is gebaseerd op een systematiek die de Autoriteit Financiële Markten (AFM) hiervoor heeft ontwikkeld. Je beantwoordt vragen over twaalf onderdelen van het hypotheekadviesproces. Let wel: je krijgt geen inhoudelijke beoordeling van het advies. Het invullen van de online vragenlijst kost je ongeveer 15 minuten. Daarna krijg je een gratis rapport met resultaten en aanbevelingen. Doe de kwaliteitscheck hypotheekadviseur.