Hypotheek berekenen

U wilt een huis kopen. Dan wilt u natuurlijk uw hypotheek berekenen. Weet u al hoeveel hypotheek u kunt krijgen? En hoeveel de koopprijs van de woning dan mag zijn?

Maximale hypotheek berekenen

Maximale hypotheek berekenen

Het is goed om alvast zelf uit te rekenen hoeveel hypotheek u kunt krijgen. Gebruik onze rekenmodule voor een eerste indicatie. In de uitkomst is geen rekening gehouden met uw persoonlijke situatie.

Hypotheek oversluiten

Hypotheek oversluiten

Gebruik de rekenmodule 'hypotheek oversluiten' om een indicatie te krijgen hoeveel hypotheek u nodig heeft als u van een andere geldverstrekker over wilt stappen naar Obvion.

Maximale hypotheek berekenen

Financiering berekenen

Bent u toe aan een berekening op maat? Ga dan naar een adviseur. Hij kan u alles vertellen over de kosten van een hypotheek en uw maximale hypotheekbedrag. Een adviseur zoeken bij u in de buurt gaat heel gemakkelijk.

Zoek een adviseur

Voor hypotheekadvies over uw persoonlijke situatie.

Een tarief voor alle klanten

Wij hebben geen actietarieven. Aan het einde van de rentevaste periode krijgt u dezelfde rente als een nieuwe klant met eenzelfde hypotheek. Heel helder.

Meer over een hypotheek

Meer informatie over wat er allemaal bij een hypotheek komt kijken en welke kosten de betrokken partijen in rekening brengen: