Beste hypotheekkantoor 2013

Kwaliteitsbeoordeling van consument over hypotheekadvies is visitekaartje voor adviseur én Obvion

A&H Finance te Amsterdam, sinds juni 2007 een bij Obvion Hypotheken aangesteld kantoor, heeft vandaag de Independer Hypotheekaward 2013 voor Beste Hypotheekkantoor 2013 gewonnen.

Cynthia Tulp: Adjunct-Directeur Marketing, Sales en Communicatie:
“We zien, dat consumenten steeds vaker hun ervaringen delen over een hypotheekadvies op onder andere Independer.nl of Advieskeuze.nl. Enerzijds helpt deze kwaliteitsbeoordeling andere consumenten bij het maken van de juiste keuze voor een financieel adviseur. Anderzijds bevestigt deze kwaliteitsbeoordeling, dat Obvion samenwerkt met de juiste kantoren. Deze kantoren zijn in staat consumenten te voorzien van een kwalitatief hoogwaardig, betrouwbaar en passend advies. Dat is een mooie ontwikkeling en daar zijn we trots op”.

Om aan de verkiezingen deel te nemen, moesten advieskantoren over een periode van ruim een jaar minimaal 13 beoordelingen hebben ontvangen: 8 reviews en 5 kwaliteitschecks. Via Independer.nl en Checkuwhypotheekadviseur.nl konden consumenten hun adviseur en het adviesproces beoordelen. De kwaliteitscheck is een objectieve meting van het adviesproces op basis van een vragenlijst van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Bij het beoordelen van de kantoren voor de awards “Beste Hypotheekkantoor” door Independer spelen naast een totaalscore op reviews en kwaliteitschecks ook de prijs van de dienstverlening van het kantoor en het aantal beoordelingen een rol.