Eerste Obvion Run groot succes

Met meer dan 550 deelnemers aan de start en vele honderden bezoekers langs de kant stond Heerlen zondag 16 juni op zijn kop voor de eerste Obvion RUN.

Runnersworld

Het kantoor van Obvion werd omgetoverd tot Runnersworld. Naast dat er kleedruimtes aanwezig waren, genoten de lopers in de voorbereiding van gezonde versnaperingen en ontvingen ze hun startnummers en kleding om een optimale prestatie te kunnen leveren. Met een fantastische dag en een centrum dat Obvion kleurde, waren alle ingrediënten aanwezig en compleet voor een onvergetelijke dag.

Carlo van Kemenade, CEO bij Obvion: “Onze roots liggen in Heerlen, daar zijn we meer dan trots op. We willen een krachtige partner zijn voor mens en maatschappij en staan daarom in verbinding met deze stad en pleiten voor een gezonde samenleving. Daar hoort het organiseren van een sportevenement wat ons betreft bij. Een evenement dat zijn succes met name te danken heeft aan een groot aantal Obvionners en vrijwilligers. En wat een sfeer, passie en ondernemerschap. Dat maakt de Obvion RUN een uniek evenement waar ik volgend jaar samen met de stad Heerlen en alle Obvionners weer naar uitkijk.”

Bekijk het hele persbericht over de Obvion Run >>