Frank Paalman wint Titel Hypotheekadviseur van het jaar!

Heerlen, 23 mei 2013 – Tijdens het congres van De Hypotheekadviseur werd Frank Paalman van De Hypotheekshop Den Bosch, aangesloten als onafhankelijk adviseur bij Obvion Hypotheken, uitgeroepen tot “Hypotheekadviseur van het jaar 2013”.

Trots
“Wij zijn enorm trots dat de keuze op een van ‘onze’ onafhankelijke adviseurs is gevallen”, reageert Ronald Touwslager, directievoorzitter Obvion. “Hieruit blijkt dat de dagelijkse adviespraktijk al behoorlijk overeenkomt met onze focus op een onafhankelijk betrouwbaar advies: Obvion vindt dat klanten moeten kunnen vertrouwen op het advies dat ze krijgen. Daarom werken wij alleen met onafhankelijke adviseurs. Adviseurs die vanuit hun zorgplicht investeren in een lange termijnrelatie met hun klant. Adviseurs die ons vergelijken met anderen en die echt advies geven”.

Hypotheekadviseur van het jaar 2013
De verkiezing tot ‘Hypotheekadviseur van het jaar’ wordt elk jaar georganiseerd door de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH). In drie ronden zijn de deelnemers uitgebreid getest op hun vakkennis, adviesvaardigheid en integriteit. Tijdens het congres koos de vakjury uit de laatste drie één winnaar. De jury waardeerde Frank Paalman om zijn deskundigheid en vaardigheid om de kennis op een begrijpelijke manier te vertalen voor de klant. Hij mag zich een jaar lang ‘Hypotheekadviseur van het jaar’ noemen.