Hack4SmartServices Hackathon groot succes!

Afgelopen weekend vond in de Smart Service Campus de 1e Hack4SmartServices hackathon plaats. Tijdens de hackathon is er door circa 85 studenten en professionals gewerkt om oplossingen te bedenken voor 4 challenges die zijn aangeleverd door APG, Obvion, KvK en Zuyd. De challenge van Obvion was: Maak het makkelijker om je huidige woning energiezuiniger te maken.

Vanuit Obvion waren we mede organisator en hebben we een aantal coaches en experts geleverd om de teams te ondersteunen. Het was een geweldige ervaring om mee te maken. Je werkt aan echte problemen, denkt anders na over problemen met mensen van verschillende organisaties uit verschillende landen en met verschillende skill sets. Er lag een sterke focus op het oplossen van het probleem en niet op het toepassen van technologische oplossingen.

Wij kijken terug op een enerverend, innoverend, inspirerend en energerend event! Er gaat zeker een vervolg op deze hackathon komen als we op het enthousiasme van iedereen af mogen gaan. Via deze weg willen we ook nog het team van BrightHomes feliciteren met hun 3e prijs en een oplossing voor onze challenge! Well done guys!

Lees hier alles over de Hack4SmartServices hackathon