Obvion draagt steentje bij aan de toekomst van kinderen

Door het schenken van nieuwe laptops aan de Stichting Leergeld Parkstad hopen wij een steentje bij te dragen aan de toekomst van kinderen die het minder breed hebben. Antony de Beijer, CRO binnen Obvion en verantwoordelijk voor het donatieprogramma: “Het idee om laptops ter beschikking te stellen ontstond bij een collega. Normaliter wordt verouderde hardware vernietigd. In plaats daarvan hebben we de verouderde hardware datavrij gemaakt en verkocht. Van het ontvangen bedrag hebben we nieuwe laptops aangeschaft”.

Kans op een betere toekomst

Stichting Leergeld Parkstad helpt kinderen die leven in armoede. Deze kinderen kunnen vaak niet meedoen op school en in de vrije tijd omdat dat door financiële redenen gewoonweg niet kan. Ze krijgen daardoor niet de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. Voorzitter Paul Simons zegt: “De ondersteuning die Obvion aan onze kinderen biedt, zowel materieel als immaterieel, is voor ons en onze kinderen van onschatbare waarde. Met dit computerproject kunnen wij kinderen in het middelbaar onderwijs de kans bieden hun studie op een volwaardige manier te volgen. Dat biedt hun kansen op een betere toekomst”.

Doe je mee?

Obvion wil de duurzame relatie met onder andere Stichting Leergeld verder verstevigen en verzoekt collega bedrijven uit regio Parkstad aan te sluiten: “We realiseren ons dat onze bijdragen slechts een ‘druppel op een gloeiende plaat zijn’. Wij kunnen de armoede van de ouders niet oplossen. Maar door deze kinderen kansen te bieden volwaardig deel te nemen aan de maatschappij kunnen we wél helpen deze kinderen een beetje meer kind te laten zijn. Ik roep daarom meerdere bedrijven in Parkstad op om ons initiatief te volgen. Samen bereiken we nóg meer!”, aldus Antony.

Bekijk het hele interview over het donatieprogramma >>