Pilot - Persoonlijke lening van Freo via Obvion

Obvion start samenwerking met Freo, specialist in online lenen. Tijdens de pilot kunnen een aantal geselecteerde adviseurs voor klanten van Obvion een Persoonlijke Lening aanvragen via Freo. Obvion maakt dit mogelijk omdat wij je willen helpen om op een verantwoorde manier jouw woonwensen te realiseren.

Cynthia Tulp, Manager Merk, Marketing en Innovatie bij Obvion: ‘Op het moment dat onze klanten geld nodig hebben voor hun woning dan willen wij er zijn. Oók als het aanpassen van de hypotheek niet de beste oplossing is of misschien wel niet mogelijk is. Dan zijn wij bereid om verder te kijken. Een Persoonlijke Lening is in sommige gevallen dan een goede oplossing. Het moet dan wel verantwoord zijn. Klanten moeten het financieel kunnen dragen. Daarom toetsen we klanten voor de Persoonlijke Lening ook hypothecair in aanvulling op de consumptieve inkomenstoets. Bovendien vinden wij het belangrijk dat de klant een goed motief heeft. Een helder vertrekpunt waar de onafhankelijk adviseur achter staat.’

Door de pilot samenwerking met Freo biedt Obvion een aantal adviseurs nu de mogelijkheid om direct samen te werken met een verantwoorde partner. Want Freo heeft verstandig lenen hoog in het vaandel staan. En biedt eerlijke en voordelige leningen zonder verrassingen voor de klant. Voor klanten van Obvion betekent de samenwerking met Freo dat zij een persoonlijk en vertrouwd advies krijgen van hun eigen adviseur. Van hem of haar horen zij of een Persoonlijke Lening een passende én verantwoorde oplossing is. Tegelijkertijd profiteren zij van dezelfde voordelige rente van Freo.

Voor welke klanten is dit interessant?

De Persoonlijke Lening van Freo is bijvoorbeeld interessant als je (duurzaam) wil verbouwen. Maar ook als je je restschuld wilt financieren. Lees meer over deze opties.