Op zoek naar een hypotheek voor je huis? Obvion bekijkt graag samen met jou de mogelijkheden.

Basis Hypotheek

Obvion biedt je graag zekerheid, kwaliteit en goede productvoorwaarden. En standaard een aantal extra services zodat je onbezorgd kunt wonen, zoals geen boete bij verkoop woning, flexibiliteit bij verhuizen: meenemen en doorgeven en extra hulp bij tijdelijke betalingsproblemen.

De Obvion Basis Hypotheek biedt flexibiliteit. Zowel tijdens het afsluiten van de hypotheek als tijdens de looptijd.

Naast de Basis Hypotheek hebben we nog twee hypotheeksoorten: de Compact Hypotheek en de Obvion Hypotheek. In de uitgebreide vergelijkingstabel zie je de verschillen.

Waarom een Obvion Basis Hypotheek?

De Obvion Basis Hypotheek kan een goede keuze zijn als je meer tijd nodig hebt voordat je naar de notaris gaat. Je kunt de geldigheid van een Basis Hypotheek namelijk maximaal vier maanden verlengen als je een huis koopt en bijvoorbeeld:

  • het koopcontract voor de nieuwe woning nog niet is getekend
  • je een nieuwbouwwoning wilt kopen maar de datum van het passeren van de hypotheekakte nog onduidelijk is

Wat kost een Obvion Basis Hypotheek?

  1. AdvieskostenEen Obvion Basis Hypotheek sluit je af via een onafhankelijke hypotheekadviseur. Een adviseur werkt op basis van een uurtarief of een vast bedrag. Of op basis van een abonnement waarbij je periodiek een bedrag betaalt voor het onderhoud van je financiële situatie. Op basis van de werkzaamheden die de adviseur voor je verricht, spreek je samen een reële prijs af.
  2. Voorbeeldofferte met rente aanbodIn de voorbeeldofferte van de Obvion Basis Hypotheek staat ons rente aanbod. Dit is standaard 4 maanden geldig. Heb je meer tijd nodig? Dan kun je de geldigheid van het bindend aanbod met maximaal 4 maanden verlengen. Neem je de hypotheek niet af? Dan ben je alleen annuleringskosten verschuldigd als je een getekend bindend aanbod hebt verlengd en het daarna afwijst. De annuleringskosten zijn 1% van het totale hypotheekbedrag excl. overbruggingskrediet.
  3. MaandlastenDe maandlasten van je hypotheek zijn onder meer afhankelijk van de hypotheekvorm die je kiest. Ook de rentevorm is van invloed op je maandlasten van je hypotheek.
  4. Standaard kostenAls je een huis koopt, krijg je te maken met allerlei kosten. Eenmalige kosten zijn onder meer notariskosten en taxatiekosten. Er zijn ook kosten die je maandelijks betaalt zoals kosten voor je woonhuisverzekering, inboedelverzekering en eventuele overlijdensrisicoverzekering.
  5. Nationale Hypotheek GarantieJe kunt een Obvion Basis Hypotheek aanvragen met Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Met NHG krijg je bij Obvion een lagere rente.

Bekijk Basis Hypotheek tarief

Extra’s Obvion Basis Hypotheek

Je krijgt standaard een aantal extra’s bij onze hypotheken. Wij zijn er voor je, ook als je situatie verandert. Of als het even tegenzit.

Tip

Tip: bekijk de veelgestelde vragen over de Basis Hypotheek

Ons advies? Kies voor een onafhankelijk hypotheekadvies

Wanneer je van plan bent een hypotheek af te sluiten, dan komt daar veel bij kijken. Daarom moet je je goed laten voorlichten. Wij vinden dat er maar één goed advies bestaat en dat is een onafhankelijk hypotheekadvies. Een goede financieel adviseur kan voor je uitzoeken welke hypotheekvorm past bij jouw situatie en woonwensen. Hij kan kijken of de Obvion Basis Hypotheek de juiste hypotheek is voor jou.

Vind een adviseur

Vind een goede hypotheekadviseur bij jou in de buurt