Op zoek naar een hypotheek voor je huis? Obvion bekijkt graag samen met jou de mogelijkheden.

Compact Hypotheek

Obvion biedt je graag zekerheid, kwaliteit en goede productvoorwaarden. En standaard een aantal extra services zodat je onbezorgd kunt wonen, zoals geen boete bij verkoop woning, flexibiliteit bij verhuizen: meenemen en doorgeven en extra hulp bij tijdelijke betalingsproblemen.

Naast de Compact Hypotheek hebben we nog twee hypotheeksoorten: de Obvion Basis Hypotheek of Obvion Hypotheek. In de uitgebreide vergelijkingstabel zie je de verschillen.

Waarom kies je een Compact Hypotheek?

De Compact Hypotheek is de meest voordelige en minst uitgebreide hypotheek van Obvion. De Obvion Compact Hypotheek kan een goede keuze zijn als:

  • je het koopcontract voor de nieuwe woning al hebt getekend en je de stukken voor de hypotheek snel kunt aanleveren
  • je verwacht dat je hypotheekakte binnen 4 maanden passeert bij de notaris
  • je al ergens anders een hypotheek hebt en wilt overstappen naar Obvion

Bereken snel je maximale hypotheek

Wat kost een Compact Hypotheek?

  1. Advieskosten Een Compact Hypotheek sluit je af via een onafhankelijke hypotheekadviseur. Een adviseur werkt op basis van een uurtarief of een vast bedrag. Of op basis van een abonnement waarbij je periodiek een bedrag betaalt voor het onderhoud van je financiële situatie. Op basis van de werkzaamheden die de adviseur voor je verricht, spreek je samen een reële prijs af.
  2. Voorbeeldofferte met rente aanbod In de voorbeeldofferte van de Obvion Compact Hypotheek staat ons rente aanbod. Dit is standaard 4 maanden geldig. Als je na ondertekening van het bindend aanbod de geldlening niet wilt afnemen, betaal je annuleringskosten. Deze kosten bedragen 1% van het totale hypotheekbedrag exclusief overbruggingskrediet.
  3. Maandlasten De maandlasten van je hypotheek zijn onder meer afhankelijk van de hypotheekvorm die je kiest. Ook de rentevorm is van invloed op je maandlasten.
  4. Kosten bij huis kopen Als je voor het eerst een huis koopt, krijg je te maken met allerlei kosten. Eenmalige kosten zijn onder meer notariskosten en taxatiekosten. Er zijn ook kosten die je maandelijks betaalt zoals kosten voor je woonhuisverzekering, inboedelverzekering en eventuele overlijdensrisicoverzekering.
  5. Nationale Hypotheek Garantie Je kunt een Obvion Compact Hypotheek aanvragen met Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Met NHG krijg je bij Obvion een lagere rente. Meer weten? Bekijk ook eens de veelgestelde vragen over de Compact Hypotheek.

Benieuwd naar onze rentetarieven?

In onderstaand overzicht vind je de actuele tarieven voor de annuïtaire en lineaire aflosvorm van onze Compact Hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie.

1,425% 1,900% 1,400% 1,450% 1,640% 1,690% 1,740% 2,140% 2,290% 2,480% 3,400%
MetElkaar Flexibel 2 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 10 jaar 12 jaar 15 jaar 20 jaar 30 jaar

Bekijk al onze rentetarieven

Benieuwd naar een algemeen rekenvoorbeeld van een hypotheek? Hieronder een fictief voorbeeld van een annuïteitenhypotheek van €200.000 gebaseerd op de Compact Hypotheek. Als zekerheid voor Obvion vestig je een hypotheek op jouw woning. Daarnaast is een opstalverzekering nodig en in sommige gevallen ook een overlijdensrisicoverzekering.

Totaal kredietbedrag Duur van de kredietovereenkomst Nominale rente NHG Jaarlijks Kosten Percentages (JKP) Termijnbedrag per maand Totaalbedrag
€200.000 30 jaar/360 maanden 1,88% 2,0% €727 €264.526

Tip

Heb je al een Compact Hypotheek en loopt je rentevaste periode bijna af? Lees dan hier alles over de nieuwe rentebepaling.

Extra’s Obvion Compact Hypotheek

Obvion Hypotheken biedt standaard een aantal extra’s bij alle hypotheken. Omdat wij er voor je willen zijn gedurende de hele looptijd van je hypotheek. Als je situatie verandert. Of als het even tegenzit. Want je weet nooit wat de toekomst je brengt.

Ons advies? Kies voor een onafhankelijk hypotheekadvies

Wanneer je van plan bent een hypotheek af te sluiten, dan komt daar veel bij kijken. Daarom moet je je goed laten voorlichten. Wij vinden dat er maar één goed advies bestaat en dat is een onafhankelijk hypotheekadvies. Een goede financieel adviseur kan precies voor je uitzoeken welke hypotheekvorm past bij jouw situatie en woonwensen. Hij kan kijken of de Obvion Compact Hypotheek de juiste hypotheek is voor jou.

Vind een adviseur

Vind een goede hypotheekadviseur bij jou in de buurt