Op ons kunt u blijven rekenen!

Dat stopt niet bij het afsluiten van de hypotheek. Want wij geloven dat een hypotheek het fundament is voor een gezonde financiële basis, altijd. Dan moet ‘ie uiteraard wel op elk moment blijven kloppen. En dát is waar wij hand-in-hand met de adviseur voor willen gaan. Hypotheekrente meeverhuizen? Overwaarde financieren? Wij gaan voor een (hartstikke) soepel proces.

Zo zorgen wij voor een hypotheek die blijft kloppen

  • Met het volste vertrouwen in de onafhankelijk adviseur. Als die erin gelooft, dan denken wij mee. Dat doen we heel bewust, omdat wij geloven dat dit het beste is.
  • Wij gaan voor een (hartstikke) soepel proces. De huidige hypotheekrente meeverhuizen, automatische renteverlaging of een gedeelte van de overwaarde van de woning financieren?? Wij hebben ruime mogelijkheden voor onze bestaande klanten. En als het even tegenzit, staat ons eigen gespecialiseerde team u bij. Niet voor niets scoren wij al 5 jaar op rij als een van de beste geldverstrekkers in beheer. (Bron: IB Hypotheekverstrekkers, Blauw Research).

Bent u ....

Bestaande klant met plannen om

......

Te verhuizen, te besparen op de maandlasten, te verbouwen of iets anders dat uw financiële
situatie raakt? Dan komt er een hoop op u af. We helpen u op de pagina ander huis kopen of hypotheek wijzigen op weg. U kunt er ook een
adviseur in uw buurt zoeken.

Hypotheekadviseur met een Obvion-klant aan uw tafel?

En wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het financieren van de overwaarde, onze verrassende Verhuisregeling of automatische rentedaling? Dát en meer opties voor bestaande klanten hebben we voor u een op een rijtje gezet. Nieuwsgierig?

Ja, kom maar op met die opties

    Obvion. Hypotheken vanuit het hart.