Esra

Esra

Obvion toont oprechte interesse in klanten en medewerkers.

Esra - afstudeerstagiaire

'Als vierdejaars student Commercieel Management ging ik op zoek naar een geschikte afstudeerstage. Uiteraard stelde mijn opleiding eisen aan een stageplek maar dat deed ik zelf ook. Ik wilde een plek waar ik mezelf kon ontwikkelen en met inspirerende mensen kon samenwerken. Die plek vond ik bij Obvion.'

Een prettige plek

Wat maakt Obvion zo bijzonder voor een afstudeerstagiair? "Er zijn zo ontzettend veel ambitieuze mensen binnen dit bedrijf. Daar kreeg ik veel energie van. Daarnaast gaf het me de drive om het beste uit mezelf te halen. Natuurlijk is de kennis van collega’s belangrijk maar ik hechtte ook veel waarde aan een prettige plek om af te studeren en te werken. Ook dat heb ik bij Obvion gevonden.

Een prettige plek is moeilijk te omschrijven, het is gewoon een gevoel. Leuke mensen die allemaal op hun eigen manier een steentje bijdragen aan Obvion maar ook aan jouw ontwikkeling als student."

Dynamische branche

"Tegen mensen die denken dat werken en/of stage lopen bij een hypotheekverstrekker saai is, kan ik zeggen dat dit bij Obvion niet het geval is. De markt en doelgroep is continue in beweging en Obvion moet daarin mee bewegen. Geen dag is hetzelfde. Heel erg leuk om in zo’n dynamische branche te mogen werken!"

Een goede basis

"Ik ben iedere week met plezier naar Heerlen afgereisd. De vijf maanden stage zijn werkelijk voorbij gevlogen! Ik heb veel geleerd, een mooie scriptie kunnen schrijven en ik heb bovenal heel veel plezier gehad.

Als ik nu terugkijk op mijn periode bij Obvion, kan ik zeggen dat ik daar een goede basis heb gelegd voor de toekomst. Ze laten je hier leren. Niet alleen door je te laten werken aan opdrachten voor school, maar je ook te betrekken bij wat er nu echt speelt binnen het bedrijf.

Obvion wil graag een klantbedrijf zijn door oprechte interesse te tonen in klanten. Ditzelfde doet Obvion bij medewerkers: oprechte interesse tonen. Dat is wat Obvion zo mooi maakt en dat is waarom ik een stage bij Obvion aan iedereen kan aanraden."

De collega’s van Obvion hebben genoten van Esra’s enthousiasme, inzet en inbreng. Wij wensen haar heel veel succes in haar toekomstige loopbaan!

Ook werken bij Obvion? Bekijk onze vacatures