Afbeelding-waarom-obvion

Obvion Hypotheken

Wij kijken vérder, want vaak is er meer mogelijk dan je denkt.

Duurzaam wonen

Let op! Geld lenen kost geld

Duurzaam wonen vinden we bij Obvion belangrijk. Duurzaam in de zin van energiebewust, zoals energiebesparende maatregelen voor je huis. Maar een huis dat een leven lang meegaat is natuurlijk ook duurzaam. Je woonplek is niet voor niets meer dan een huis, het is je thuis. Als je nu alvast nadenkt over later, kun je straks fijn in je huis blijven wonen op jouw eigen voorwaarden. Hoe je dat doet? We helpen je graag op weg.

Lekker wonen voor later

De een maakt zich nog niet druk of hij de tuin straks nog kan onderhouden. Terwijl de ander bewust kiest voor een onderhoudsvriendelijke tuin. Dat is voor iedereen anders. Maar wat veel mensen gemeen hebben is dat ze ‘straks’ het liefst in hun huis blijven wonen. Waar je je prettig voelt en de vrijheid hebt om te bepalen wat jij wilt. Grote kans dat je huis dan wel ‘toekomstproof’ gemaakt moet worden. Dat hoeft niet in één keer, maar je huis kan met je meegroeien. Waar je allemaal aan kunt denken en welke aanpassingen in welke levensfase nodig zijn, zie je in de infographic hieronder.

Lekker wonen voor later - nadenken over je woonwensen van straks

Woonwensen van straks in beeld

Durf dus nu gerust al eens na te denken over je woonwensen van straks. Je kunt klein beginnen of het meteen groots aanpakken. Hieronder een selectie van artikel die je op weg kunnen helpen jouw huis toekomst vast te maken. En lees ook de ervaringsverhalen van anderen.

Wonen in een oude bieb

Barbara, die in een oude bieb woont

Wonen in een oud pand waar voorheen de stadsbibliotheek zat? En dan ook nog zorgen voor toekomstbestendige huizen zodat je lekker kunt blijven wonen, ook als je straks iets ouder bent?

Lees het verhaal van Barbara

Samen bouwen met 50-plussers

Marie, een 50-plusser

Als je met een groep mensen samen gaat verbouwen, leer je elkaar goed kennen. Handig, want dan weet je alvast wie je buren straks zijn, vindt Marie.

Lees het verhaal van Marie

Een hypotheek voor je oude dag

Een oriënterend gesprek bij een van onze onafhankelijke adviseurs biedt inzicht in de mogelijkheden bij Obvion om aanpassingen in de woning te realiseren. Bijvoorbeeld een financiering om je huis drempelvrij te maken of je bad- en slaapkamer naar de begane grond te verplaatsen.

Zoek een onafhankelijke adviseur bij jou in de buurt