Twitterspreekuur

Twitterspreekuur

Via ons online spreekuur antwoord op al je prangende woonvragen!

Obvion online spreekuur

Antwoord op prangende woonvragen? Ons Obvion online spreekuur biedt hulp. Geregeld schuift een andere expert aan. Steeds over een ander actueel (woon)onderwerp. Via Twitter, Periscope of Facebook is het spreekuur te volgen. Doe jij ook mee?

Breed scala aan onderwerpen

Geregeld houden wij een nieuw online spreekuur. Telkens over een actueel onderwerp. Experts die alles over dat onderwerp weten, geven antwoord op je vragen. Van te voren laten we weten wanneer het volgende spreekuur is en welk onderwerp aan bod komt. Heb jij ideeën of tips? Laat het ons dan via Twitter of Facebook weten.

Eerdere spreekuren

Inmiddels hebben jullie al vier experts via Twitter het hemd van het lijf kunnen vragen met #obvionspreekuur.

Nieuw! Vooraf je vraag insturen

Bij het laatste spreekuur kon je voor het eerst gebruiken maken van deze nieuwe handigheid. En dat deden jullie! In de mailbox zaten verschillende vragen. Zo konden de experts meteen van wal steken. En hoefde jij je vraag niet te bewaren!

Stylingspreekuur

In woonmaand oktober nam vastgoedstyliste Tamara Tijdink plaats achter de knoppen om al jullie stylingvragen te beantwoorden. Leuke vragen als 'Wat is de beste geur voor de verkoop van je huis?' kwamen voorbij. Eén van de vraagstellers won stylingadvies op maat. Op onze Facebook zag hoe dit verliep. Bekijk de aftermovie!

Verbouw- en verhuisspreekuur

Onze voorjaar editie van het online spreekuur stond in het teken van verbouwen of verhuizen. Financieel adviseur Frank Roggen en architect Kees Metz vormden het expertduo en stonden klaar met raad en daad over functionele en financiële verbouw- en verhuisvragen.