Zo wil ik wonen

Zo wil ik wonen

Hulp bij jouw volgende woonstap!

Zo wil ik wonen

‘Zo wil ik wonen’ is het platform van Obvion waar we mensen willen helpen bij belangrijke woonbeslissingen die spelen vóórdat je besluit een hypotheek te nemen. Want juist in die fase spelen er veel vragen. Verhuis je naar het platteland of blijf je in de stad? Ga je je huis verbouwen of toch verhuizen? En welke bestemming krijgt die lege kamer: inloopkast of extra douche? Kortom: wij helpen jou graag tijdens je hele woonloopbaan. Hoe? Hieronder een voorproefje!

Op Zo wil ik wonen denken we vooral mee over je volgende woonstap. Dat doen we door inspirerende verhalen op te halen van mensen die voor soortgelijke keuzes staan. Maar ook door de voor- en nadelen van bepaalde beslissingen onder elkaar te zetten. Bijvoorbeeld de plussen en minnen van een oud huis versus een nieuwbouwwoning. Of door een rijtje van handige tips en trucs te geven. Praktisch, concreet én persoonlijk!

Voordelig bouwen met je buren

Samen met je buren een droom bouwtraject starten? Via CPO realiseerden Wouter en Milou deze droom én profiteerden van verschillende voordelen. Nieuwsgierig?

Volg het blog

Van je huis een thuis maken

Je gaat een nieuw huis kopen. Maar je twijfelt of je je hier wel thuis gaat voelen. Moet het gevoel meteen goed zijn of moet je eerder focussen op de mogelijkheden?

Bekijk het artikel

Smaakt dat naar meer?

En wil je op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen? Abonneer je dan op de speciale Zo wil ik wonen nieuwsbrief. Laat je ons weten wat je er van vindt?