Werken bij Obvion

Werken bij Obvion

Zoek je een frisse uitdaging? Misschien is Obvion de perfecte match!

Werken bij Obvion

Je woonplek is meer dan alleen een huis, het is je thuis. Met alle dromen en wensen die daarbij horen en die zorgen dat jij lekker woont. Bij Obvion doen we er alles aan om die woondromen te laten uitkomen. Voor onze klanten willen we daarom de beste woonplek. En voor jou de beste werkplek. Dat is waar we naar streven. Om onze ambitie waar te maken zetten we bij Obvion de klant voorop. Wat we ook doen, de klant vormt ons vertrekpunt. We kijken verder, want vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Heb jij ook hart voor de klant? Dan ben jij misschien wel onze perfecte nieuwe match!

Obvion als werkgever

Je merkt het al. De ambitie bij Obvion is hoog. We vinden het belangrijk om een werkomgeving te bieden die jou inspireert om anders te denken en te doen. Jij bent de ondernemer die gemakkelijk met klanten en partners samenwerkt.

Jij als werknemer

We verwachten van je dat je je met hart en ziel inzet. Je moet er wel hard voor werken, maar je krijgt er ook wat voor. Je krijgt ruime mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Proef hier alvast aan het profiel van Obvion medewerkers.

Obvion als werkgever

Vacatures

Obvion groeit snel. Zo snel dat we jou nodig hebben. Benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om in één van de aantrekkelijkste bedrijven van Limburg te werken? Verras ons en laat zien dat Obvion bij jou past. We zijn erg benieuwd naar jouw creatieve vertaalslag!

Bekijk de vacatures

Werknemers bij Obvion

Studenten proeven mee

Geregeld hebben wij stagiaires over de vloer. Dat geeft weer even een frisse wind. Zo ook Esra. In haar blog vertelt ze hoe ze haar afstudeerstage bij Obvion heeft ervaren. Volgens haar heeft ze bij ons een hele goede basis gelegd voor de toekomst.

Lees Esra's blog

Maak kennis!

Ok, je bent enthousiast! Maar je bent misschien wel nog nieuwsgierig naar de ervaring van anderen. Wat zeggen zij? Een klein voorproefje:

Hans Burg

Hans Burg- PA Consulting

Ontwikkeling in the lead

'Ik ervaar Obvion als een ambitieuze en leergierige organisatie. Er is volop ruimte om je verder te ontwikkelen en te ontplooien.'

Lydia Heeres

Lydia Heeres-

Manpower

Open cultuur

'Je merkt dat bij Obvion de mens centraal staat. Dit is in de hele organisatie merkbaar. De cultuur is open, persoonlijk en er hangt een prettige sfeer.'

Steven van Belleghem

Steven van Belleghem-

Nexxworks

Menselijk verschil

'Als je bij Obvion komt, dan voel je de energie en de passie. Die sterke cultuur is imposant. Het zijn écht de mensen die het verschil maken.'

Marieke Kraak-

Customer Service Valley

Klantservice voorop

‘Klantservice is niet zomaar een vak, maar het kloppend hart van de organisatie. Ook Obvion gelooft hierin. Samen verstevigen we dit’.

En wat zeggen je toekomstige collega's?

In onze Rubriek Ontmoet Obvion vragen we collega's geregeld hoe zij het bij Obvion vinden. Lees je mee?

Ontmoet Obvion