Carrière switch

Carrière switch

Lees hoe verschillende collega's bij Obvion een doorgroei maakten

Van medewerker Acceptatie, naar Functioneel Beheer tot Digital Consultant

Begin 2012 heb ik het geluk gehad mijn afstudeerstage bij Obvion te mogen doen. Daarna nooit meer weggegaan. Na het afronden van die stage en studie ben ik direct gestart als Acceptant. Ik heb me vanaf het begin direct thuis gevoeld bij Obvion. De informele cultuur, maar ook vooral de leuke collega’s hebben ervoor gezorgd dat ik nog steeds met veel plezier ons mooie gebouw binnenstap.

Ondanks een hele andere achtergrond was ik vanaf het begin direct geïnteresseerd in het scala aan verschillende complexe systemen binnen Obvion. De Stater systemen, maar ik zit inmiddels ook aan het derde adviseursportaal.

De term “een rondje draaien” is voor mij nog steeds legendarisch en gelukkig hoeft dat niet meer. Na 3 jaar bij Acceptatie werd ik a.g.v. mijn interesse in die systemen gevraagd voor het MoBo team van Thomas. Dit team is later het Progresso team geworden. Binnen dat team heb ik een korte tijd veel kunnen leren en na een korte aanloop heb ik gesolliciteerd als Functioneel Beheerder Stater. Binnen die afdeling kon ik mijn interesse op het gebied van IT verder ontplooien. Ook zijn er bij Obvion altijd mogelijkheden om diverse opleidingen te volgen en te groeien in de functie. Na een aantal jaar als Functioneel Beheerder en een heel kort uitstapje als Business Consultant werd binnen Obvion team Digital geformeerd. Door goede coaching en het opstellen van een Persoon ontwikkel plan kan ik mijn rol als Product Owner binnen dat team al een aantal jaar met veel plezier uitvoeren. Als Product Owner kan ik een grote rol spelen in het toevoegen van zoveel mogelijk waarde aan onze digitale kanalen voor zowel klant als adviseur.

Wat is het mooiste moment geweest?

De afgelopen jaren heb ik aan veel ontwikkelingen en projecten een bijdrage kunnen leveren. Het moment van live en de daarbij behorende borrel is altijd een geweldig moment. Het mooiste van al die projecten was voor mij de ontwikkeling van ons huidig Adviseursportaal. Daar hebben we helemaal vanaf scratch een nieuw portaal neer kunnen zetten. Ik ben blij dat ik hierin een grote bijdrage hebben kunnen leveren. Het was zeker niet altijd makkelijk, maar het resultaat mag er zijn. Dat we door adviseurs beoordeeld worden als het beste portaal in de markt maakt me trots.

Ontwikkelen binnen Obvion

Doorgroeien binnen Obvion dat kan gewoon! Toon je ambitie en durf je te laten zien. Ga in gesprek met je leidinggevende en bespreek dit. Praat met collega’s en kom er zo achter waar je interesses en talent liggen. Twijfel jij nog over hoe je de volgende stap kan nemen of wil je meer weten over wat Digital doet? Ik vertel er graag meer over onder genot van een kop koffie.