Femke - webanalist

Femke - webanalist

De stip op de horizon is gezet, maar jij bepaalt de route

Profiel Obvion werknemer

Onze medewerkers maken ons uniek. Zij denken met onze klanten mee. Hoe? Het profiel vind je hieronder.

  1. Jij zet de klant vooropDe klant is jouw vertrekpunt. Je luistert naar onze klanten. Je weet wat hen beweegt en verplaatst je in hun leefwereld. Kortom: je maakt verbinding. Je hebt het beste met ze voor. Je signaleert kansen, ook al is er geen directe vraag van de klant. Je bent er voor ze…. Juist als het even tegen zit. Dit doe je vanuit jouw passie om de klant verder te helpen. Persoonlijk, relevant, echt en oprecht. Op basis van jouw vakmanschap.
  2. Jij bent ondernemendJe kijkt met een gezond verstand en een open en brede blik naar zaken. Je neemt verantwoordelijkheid om, vanuit klantbelang, dingen soms anders te doen. Jij kijkt niet op voorhand vanuit kaders en richtlijnen naar wat mogelijk is, maar begint bij de klant. Hierbij zorg je voor een goede balans tussen klantbelang, efficiëntie en risico. Verantwoordelijkheid neem je proactief. Niet alleen voor wat je krijgt aangereikt, maar ook voor wat je zelf signaleert en waar je initiatief voor wilt nemen.
  3. Jij maakt het verschilIn een veranderende wereld signaleer je de ontwikkelingen en speel je hierop in. Je bent leidend in klantinteractie en weet steeds opnieuw de beste oplossingen voor jouw klant te vinden. Vanuit verbinding en vernieuwing, met authenticiteit, energie en creativiteit doe je dingen net anders omdat het meerwaarde heeft voor de klant. Verschil maken is wat je kan, dat is inspirerend, daar ben je trots op. Je hebt een open houding met ruimte voor visies en denkbeelden van anderen (buiten jouw eigen werkveld).
  4. Jij gaat co-creëren en samenwerken in agile teamsmet collega’s, adviseurs en klanten. Je bereikt een beter resultaat als je het samen doet, je eigen kracht kent, doet waar je goed in bent en dit samenbrengt met collega’s en partners op basis van openheid en vertrouwen. In klanten, adviseurs, samenwerkingspartners en elkaar. Vanuit ervaring en overtuiging.

Terug naar de Werken bij Obvion startpagina