Business Consultant B

Wegens vervanging van een externe medewerker zijn wij op zoek naar een ondernemende teamplayer die gaat voor vernieuwende klantoplossingen.

Jouw werkomgeving

Obvion biedt jou een werkomgeving, waarin eigen ondernemerschap en samenwerken met onze klanten en partners voorop staat. Dat doen we in een werkomgeving die jou inspireert om anders te denken en te doen. Die je vrijheid geeft. Een werkomgeving, waarin jij, in lijn met onze bedrijfsdoelstellingen, kunt bijdragen aan de kwaliteit van Obvion.

Jouw dag bij Obvion

Klantgerichte hypotheekoplossingen stellen onze klanten in staat om hun woondromen te realiseren. En jij zorgt er samen met jouw collega’s van het Team Proposities voor dat nieuw ontwikkelde producten en diensten onze klanten in staat stellen hun woondromen waar te maken. Of hun woonvragen te beantwoorden. Bij Obvion geloven we erin dat we een bijdrage kunnen leveren aan het levensgeluk van mensen. Dit geeft jou de energie om iedere dag vol overgave aan de slag te gaan binnen Obvion en bij te dragen aan klantgerichte hypotheekoplossingen en door nieuwe proposities op het gebied van wonen en financieren te ontwikkelen. Met jouw kennis en inzichten bepaal jij de impact van beleid, adviseer je over risico’s en draag je oplossingen aan op het gebied van processen, procedures en systemen. En verder ondersteun je waar nodig en voer je veelvuldig overleg met collega’s en stakeholders binnen en buiten de organisatie.

Wat vragen wij van jou

Bij jou staat de klant voorop en je begrijpt de klant dan ook volledig. Want je hebt weten te achterhalen hoe die denkt en wat hen beweegt. En vanuit die klantfocus ben jij in staat jouw bijdrage te leveren bij het vertalen van die kennis naar nieuwe hypotheekoplossingen om die woondromen te doen uitkomen. Je bent een contactueel sterke en flexibele collega die zich gemakkelijk beweegt binnen wisselende en multidisciplinaire teams. Sterk op de inhoud en sterk op de relatie. Jouw HBO/WO achtergrond stelt je in staat het geheel te overzien en consequenties van te nemen beslissingen goed in te schatten. Bij voorkeur ben je gewend te werken binnen Agile teams.

Onze klanten de beste woonplek? Jij de beste werkplek

Dat is waar we naar streven. In elk geval bieden we volop ruimte om je te ontwikkelen en jouw eigen ambities waar te maken. Daarbij waken we voor een gezonde balans tussen werk en privé. Het betreft een structurele functie voor 36 uur per week (minimaal 32 uur). De functie is ingeschaald in salarisschaal 9, aanloopschaal 8 (afhankelijk van je kennis en ervaring)

Passen wij bij elkaar?

Dat is mooi! Obvion groeit snel en komt dan ook graag met jou in contact. Verras en overtuig ons maar dat jij onze nieuwe collega wordt en dat Obvion bij jou past. Zou je dat willen doen voor 19 september  a.s. en wel naar werkenbijobvion@obvion.nl? We leren je graag kennen!

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Marion Schroeder, Recruiter, tel. 088-1470848.