Data Kwaliteit Specialist

Ter uitbreiding van ons Agile team Data Management zijn wij op zoek naar een Business Consultant A, Data Kwaliteit Specialist die zorgt dat Obvion kan vertrouwen op haar data.


Jouw werkomgeving

Obvion biedt  jou een werkomgeving, waarin eigen ondernemerschap en samenwerken met onze klanten en partners voorop staat. Dat doen we in een werkomgeving die jou inspireert om anders te denken en te doen. Die je vrijheid geeft. Een werkomgeving, waarin jij, in lijn met onze bedrijfsdoelstellingen, kunt bijdragen aan de kwaliteit van Obvion.

Jouw dag bij Obvion

Iedere dag opnieuw ben je je ervan bewust dat je meewerkt aan het realiseren van de woondromen van onze klanten en daarmee bijdraagt aan hun levensgeluk. Binnen de Agile teams wordt dagelijks gewerkt aan het realiseren van verbeteringen waardoor Klantpartnerschap steeds dichterbij komt. Als lid van het Agile team Data Management ben jij verantwoordelijk voor de inrichting van het Data Kwaliteit Proces. Dat doe je in samenspraak met de Obvion Data Eigenaren en Data Stewards. Op het ene moment als adviseur, op het andere moment als ondersteuner. Zo houd je je bezig met het expliciet maken van kwaliteitscriteria en het doorvertalen daarvan naar KPI’s. Je zorgt voor de inrichting van tooling voor monitoring en bijsturing van data kwaliteit en voor de uitvoering van en ondersteuning bij root cause analyses, het definiëren van verbeterinitiatieven en rapporteren over de voortgang daarvan. Verder vertegenwoordig je Obvion in (werkgroepen van) het Rabo Data Quality Committee. Om daarin en binnen het werk bij Obvion een waardevolle bijdrage te leveren onderhoudt je een functioneel netwerk op het gebied van data binnen en buiten Obvion c.q. Rabobank Groep. Veel nadruk zal liggen op het coachen van de Data Stewards met als doel dat zij zelfstandig gaan functioneren in hun rol. En tot slot ben je secretaris van de Data Steward overleggen.

Wat vragen wij van jou

Inlevingsvermogen, hart voor de klant en hart voor Obvion. Om jouw bijdrage binnen het Agile team Data Management optimaal tot zijn recht te laten komen verwachten wij van jou een afgeronde relevante opleiding op tenminste HBO niveau. Enige jaren ervaring in een dynamische en klantgerichte werkomgeving is waardevol om de impact van data nu en in de toekomst op waarde te kunnen schatten. Je bent communicatief vaardig en maakt makkelijk verbinding. En verder ben je analytisch sterk en weet je op coachende wijze de business mee te nemen in gewenste oplossingsrichtingen.   

Onze klanten de beste woonplek? Jij de beste werkplek

Dat is waar we naar streven. In elk geval bieden we volop ruimte om je te ontwikkelen en jouw eigen ambities waar te maken. Daarbij waken we voor een gezonde balans tussen werk en privé. De functie is ingeschaald in salarisschaal 8, aanloopschaal 7. In de Rabobank cao 2013 – 2015 kun je onze overige arbeidsvoorwaarden vinden. Het betreft een structurele functie voor 36 uur per week. Daarnaast kent Obvion als 100% dochter van de Rabobank een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Passen wij bij elkaar?

Dat is mooi! Obvion groeit snel en komt dan ook graag met jou in contact. Verras en overtuig ons maar dat jij onze nieuwe collega wordt en dat Obvion bij jou past. Zou je dat willen doen voor 22 juli a.s. en wel naar werkenbijobvion@obvion.nl? We leren je graag kennen!

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Marion Schroeder, Recruiter, 088-1470848. Of loop even langs bij het Data Management team.