Informatieanalist

Ter uitbreiding van ons scrumteam Regulatory Reporting & Supervisory (RR&S) zijn wij op zoek naar twee analytische specialisten die het verschil maken.

Jouw werkomgeving

Obvion biedt jou een werkomgeving, waarin eigen ondernemerschap en samenwerken met onze klanten en partners voorop staat. Dat doen we in een werkomgeving die jou inspireert om anders te denken en te doen. Die je vrijheid geeft. Een werkomgeving, waarin jij, in lijn met onze bedrijfsdoelstellingen, kunt bijdragen aan de kwaliteit van Obvion.

Jouw dag bij Obvion

Iedere dag opnieuw ben je je ervan bewust dat je meewerkt aan het realiseren van de woondromen van onze klanten en daarmee bijdraagt aan hun levensgeluk. Binnen de Change omgeving wordt dagelijks gewerkt aan het realiseren van verbeteringen waardoor Klantpartnerschap steeds dichterbij komt. Als (junior) BI Analist ondersteun je de product owner van het scrumteam RR&S en de business bij het opstellen van userstories en acceptatie criteria. Met jouw collega’s van het  scrumteam zorg je ervoor dat de doelen voor de volgende sprint gehaald worden. Je werkt samen met je collega’s aan het  realiseren van user stories op het gebied van informatieproducten zoals analyses, rapporten, dashboards, data-delivery, maar je helpt ook mee aan het testen en implementeren hiervan. Verder ondersteun je de ervaren BI-analisten in hun rapportage en analysewerkzaamheden en hou je de ontwikkelingen op Bankentoezicht, Wet en Regelgeving bij, waarbij je direct de link kan leggen met de beschikbare data.

Wat vragen wij van jou

Ondernemerschap, (klant)gedreven en analytisch aangelegd zijn kernwaarden om jouw bijdrage binnen RR&S optimaal tot zijn recht te laten komen en daarmee business value te creëren voor Obvion. Daarnaast verwachten wij van jou een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau, richting Business Intelligence met gerichte werkervaring op het gebied van hypotheken in combinatie met Bankentoezicht, Wet & Regelgeving (Basel, DNB/EBA, AFM, etc.). Je dient affiniteit met BI-tools te hebben, ook  als je deze nog niet bezit, je tijd investeert om het te leren. Als persoon werk je graag in een team met gedreven collega’s die het verschil willen maken. Er wordt dan ook hard gewerkt, maar daar krijg je ook veel voor terug.

Onze klanten de beste woonplek? Jij de beste werkplek

Dat is waar we naar streven. In elk geval bieden we volop ruimte om je te ontwikkelen en jouw eigen ambities waar te maken. Daarbij waken we voor een gezonde balans tussen werk en privé. De functie is ingeschaald in salarisschaal 8, aanloopschaal 7. In de Rabobank cao 2013 – 2015 kun je onze overige arbeidsvoorwaarden vinden. Het betreft een structurele functie voor 36 uur per week. Nu al nieuwsgierig? De Rabobank cao 2016 vertelt je alvast meer.

Passen wij bij elkaar?

Dat is mooi! Obvion groeit snel en komt dan ook graag met jou in contact. Verras en overtuig ons maar dat jij onze nieuwe collega wordt en dat Obvion bij jou past. Zou je dat willen doen voor 22 september a.s. en wel naar werkenbijobvion@obvion.nl? Wil je meer weten? Neem dan contact op met Marion Schroeder, Recruiter, toestel 70848.