Medewerker Bedrijfsbureau

Door interne doorstroom van één van onze collega’s zijn wij op zoek naar een Pro-actieve verbeteraar

Hoe ziet jouw dag bij er uit bij Obvion?

Dagelijks bedienen we vanuit Operations onze klanten en maken we het verschil. Jij stelt Operations in staat om dit zo goed mogelijk te doen, waarbij je oog hebt voor risico en efficiency afwegingen. Je bepaalt de impact van wijzigingen en je zorgt voor een geruisloze implementatie in samenwerking met diverse afdelingen. Je werkt vooral binnen een Agile team. Ervaring met het werken in projecten is een pré evenals de ervaring die je hebt opgedaan op meerdere afdelingen. Je bent in staat om een behoorlijke probleemanalyse uit te voeren. Klanten blij maken en samenwerking zorgt er bij jou voor dat je plezier hebt in je werk. Hierbij sta je uiteraard stevig in je schoenen.

Wat vragen wij van jou?

O.a. ruime  kennis over hypotheken, affiniteit met wet- en regelgeving vraagstukken en kennis van de processen binnen Obvion. Daarnaast ben je analytisch sterk en werk je graag in teamverband. Resultaten bereik jij het liefst door samen met alle andere disciplines binnen Obvion uitstekend samen te werken. Maar bovenal zijn wij nu op zoek naar de juiste persoon op de juiste plek! Hiermee bedoelen wij dat wij afhankelijk van de persoon in combinatie met de kennis en ervaring die je meebrengt bepalen of we deze functie invullen op het niveau van medewerker A of B.

Onze klanten de beste woonplek? Jij de beste werkplek

Jazeker! Dat is waar we in ieder geval naar streven. Het betreft een structurele functie voor minimaal 32 uur. Ingeschaald in (aanloop) 6, (aanloop) 7 of 8 afhankelijk van het uiteindelijke niveau. In de Rabobank cao 2016 2015 kun je onze overige arbeidsvoorwaarden terug vinden.

Ben jij de perfecte match?

Heb jij ambities om je carrière voor te zetten bij het Bedrijfsbureau? Dan is dit je kans! Graag ontvangen we je motivatie en CV voor 26 oktober a.s. Deze kun je mailen naar werkenbijobvion@obvion.nl. Wil je meer weten over de inhoud van de functie dan kun je met al je vragen terecht bij Kay Lauvenberg, toestel 70289. Met vragen over de procedure kun je contact opnemen met Marion, toestel 70848.