Regiomedewerker

Ter uitbreiding van de regioteams zijn wij op zoek naar klantgerichte medewerkers met oog voor rendement en risico.

Jouw werkomgeving

Obvion biedt jou een werkomgeving, waarin eigen ondernemerschap en samenwerken met onze klanten en partners voorop staat. Dat doen we in een werkomgeving die jou inspireert om anders te denken en te doen. Die je vrijheid geeft. Een werkomgeving, waarin jij, in lijn met onze bedrijfsdoelstellingen, kunt bijdragen aan de kwaliteit van Obvion.

Jouw plek binnen Obvion

Als medewerker in een van onze regioteams ben jij het visitekaartje van Obvion voor onze adviseurs. Door te denken in mogelijkheden, goed te luisteren en door te vragen probeer je samen met de adviseur de beste woonoplossing te vinden voor onze klant. Behalve het telefonisch contact, heb je ook contact per mail met de adviseur. Om de woondromen van onze klanten te realiseren, zijn er natuurlijk ook diverse administratieve werkzaamheden die moeten gebeuren. Denk hierbij aan het verwerken van hypotheek- en ontslag aanvragen. Al deze werkzaamheden samen maakt dat jij een bijdrage levert aan het realiseren van de woondroom. Want dat is waar wij in geloven, het kunnen bijdragen aan het levensgeluk van onze klant.

Jouw talent en ambitie

Inlevingsvermogen, hart voor de klant en hart voor Obvion. Jij bent de klantpartner die de adviseur en onze klant volledig begrijpt. Wat wij vragen verschilt, aangezien we naar meerdere collega's op zoek zijn. In ieder geval zoeken we mensen die voldoen aan het Obvion DNA; empathisch, open en gedreven. Ben je een schoolverlater dan vragen wij minimaal een HBO-opleiding. Je wordt door een van je collega's opgeleid. Om een goede mix te krijgen zijn wij daarnaast ook op zoek naar ervaren medewerkers. De ervaring die wij dan zoeken is hypotheekkennis en het telefonisch en/of persoonlijk contact met klanten op het gebied van hypotheken.

De beloning voor jouw inzet

Afhankelijk van kennis en ervaring is de functie ingeschaald in salarisschaal 5, aanloopschaal 4. Het betreft een functie voor 32 – 36 uur per week voor de duur van 6 maanden. Op deze functie kan door iedereen gereageerd worden, ongeacht contractvorm. De huidige contractvorm wordt gerespecteerd. 

De beste functie voor jou

Dat is mooi! Obvion groeit snel en komt dan ook graag met jou in contact. Verras en overtuig ons maar dat jij onze nieuwe collega wordt en dat Obvion bij jou past. Zou je dat willen doen vóór 29 oktober a.s. en wel naar werkenbijobvion@obvion.nl? We leren je graag kennen!

Wil je meer weten over de inhoud van de functie neem dan contact op met Jasper Bouwman, Regiomanager, tel.nr. 06-10839609. Met vragen over de procedure kun je contact opnemen met het Recruitment Center via telefoonnummer 088-1470444.