Testanalist

Ter vervanging van een externe collega zijn wij op zoek naar een kwaliteitsbewuste en analytische collega met oog voor detail.

Jouw dag bij Obvion

Klantgerichte hypotheekoplossingen stellen onze klanten in staat hun woondromen te realiseren. En jij zorgt er samen met jouw collega’s van het Team CRM voor dat ons systeem zodanig is ingericht dat je collega’s beschikken over de juiste klantgegevens. Jouw bijdrage als Functioneel Beheerder is het beheren van de omgevingen en alle hieraan gerelateerde processen.

Wat vragen wij van jou

Je bent een dynamisch en inspirerend persoon die het belang van de klant voorop stelt. Met een hoge mate van kwaliteitsbewustheid, communiceer je helder en heb je ervaring in het testen van CRM systemen. Inlevingsvermogen, hart voor de klant en hart voor Obvion. Jij bent de klantpartner die de klant volledig begrijpt. Jij houdt van je werk, en samen met onze klant zoek je samen naar de beste oplossing. Jij bent degene die het net even anders doet. Los van de juiste persoonlijkheid, zijn wij van mening dat je wel al ervaring moet hebben in een vergelijkbare functie. Bij voorkeur heb je ervaring met Jira. Je krijgt ruime mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Want dat past bij het DNA van Obvion: we zijn gedreven, open en empathisch. Benieuwd hoe medewerkers en relaties hier over denken? Kijk dan eens op werkenbijobvion.nl.

Onze klanten de beste woonplek? Jij de beste werkplek

Dat is waar we naar streven. In elk geval bieden we volop ruimte om je te ontwikkelen en jouw eigen ambities waar te maken. Daarbij waken we voor een gezonde balans tussen werk en privé. De functie is ingeschaald in salarisschaal 7. Het betreft een structurele functie voor 36 uur per week.

Passen wij bij elkaar?

Dat is mooi! Obvion groeit snel en komt dan ook graag met jou in contact. Verras en overtuig ons maar dat jij onze nieuwe collega wordt en dat Obvion bij jou past. Zou je dat willen doen voor 30 september a.s. en wel naar werkenbijobvion@obvion.nl? We leren je graag kennen!

Wil je meer weten over de inhoud van de functie neem dan contact op met Jeanine Manager IM, toestel 70862. Met vragen over de procedure kun je contact opnemen met Marion, Recruiter via toestel 70848.