Afbeelding-financien-en-hypotheek

Werken bij Obvion

Zoek je een frisse uitdaging? Misschien is Obvion de perfecte match!

Vacatures bij Obvion

We zoeken bij Obvion geregeld nieuwe collega's. Ons Recruitment Center zorgt voor de invulling van de vacatures. Maak kennis met het Recruitment Center en bekijk de actuele vacatures. Zien we jouw sollicitatie binnenkort tegemoet?

Ons recruitmentcenter, dat sinds 2015 bestaat, zoekt voor ons het juiste talent. Het juiste talent dat past bij de juiste job. Talent, dat gedreven is en zich inleeft in onze klant. Weten waar de behoefte van onze klant ligt, met een open blik, daar doen we het voor. Dat doen we niet alleen. Samen met de kracht van Manpower werken we aan het werven van nieuwe collega’s die zich thuis voelen bij Obvion en die iets extra’s brengen. Dat geldt zowel voor collega’s met een vast dienstverband alsook voor collega’s die een flexibel contract bij Obvion krijgen.

Hoe gaan wij om met je gegevens?

Als je solliciteert dan deel je gegevens met ons. Uiteraard gaan we hier vertrouwelijk mee om. Meer hierover lees je in het privacy statement dat we hiervoor hebben opgesteld.

Bekijk privacy statement voor sollicitanten

Ons actuele vacatureaanbod

Acceptant/medewerker Regioteam

Ervaren, klantgerichte medewerker met oog voor kwaliteit en risico
Bekijk de volledige vacature

Procesmanager

Door interne doorstroom van een collega uit het team Procesmanagement zijn wij op zoek naar een daadkrachtige en verbindende processpecialist
Bekijk de volledige vacature

Accountmanager

Wegens aanscherping van onze strategie zijn wij binnen diverse regio’s in Nederland op zoek naar commerciële ondernemers die gaan voor adviseursbeleving en resultaat.
Bekijk de volledige vacature

Regiomanager

Ter aanvulling op onze huidig team van Regiomanagers zijn wij op zoek naar een operationele procesbegeleider die stuurt op adviseursbeleving en ‘in control’ zijn
Bekijk de volledige vacature

Monitoringspecialist Riskmanagement

Vanwege interne doorstroom van een collega zijn we op zoek naar een kwaliteitsbewuste analyticus
Bekijk de volledige vacature

Allround medewerker hypotheken (flexibel inzetbaar)

Obvion zoekt regelmatig nieuwe mensen die aan de slag willen als ‘allround medewerker hypotheken’. Heb je een HBO-diploma en werkervaring in de financiële branche? Ben je bereid cursussen te volgen en flexibel te werken? Neem dan contact op met ons Recruitment Center en hoor meer over de vacatures van Obvion.

Solliciteer naar deze functie
Telefoon: 088-1470444

Zie je op dit moment geen interessante vacature? Je kunt altijd een open sollicitatie sturen.