Zoeken op Obvion:

Zoekresultaten

meta_blog

  1. Is de subsidie zonnepanelen verdwenen of toch weer niet? Hoe dan ook, het blijft interessant. Met deze 4 tips zit jij er binnen no time warmpjes bij
  2. Bij subsidie isolatie denk je misschien wel kassa. Maar hoe zit het nu? Lees de 5 pro-isoleren tips en misschien bespaar jij zo ook!
  3. De soorten vloer zijn reuze; van hippe visgraat vloer tot vloerbedekking. Lastig om je keuze te maken? Stel jezelf deze 5 vragen
  4. Kosten verhuizing daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Maar om nou alles zelf te doen, dat schiet ook niet op. Deze tips helpen in je keuze en drukken de kosten. Die wil je toch lezen?
  5. Een huizenveiling: dat klinkt zo gek nog niet! Maar hoe werkt dat precies en wat zijn de risico's van een huizenveiling? Ontdek het hier!
  6. Voor een lager gemiddeld energieverbruik check je onze ijzersterke bespaartips: voor de korte én de lange termijn. Zo word je kampioen besparen!
  7. Leve de onderhoudsvrije tuin. Of niet? Ga jij je tuin flink onder handen nemen, stel jezelf dan de volgende vraag: kies ik voor gemak of ga ik voor groen?
  8. Overweeg je een professionele werkplek in huis of in je tuin te maken? Beide opties hebben voor- en nadelen. Wij helpen je om de knoop door te hakken.
  9. Zelf een badkamer ontwerpen? Met deze 4 tips krijg jij de badkamer van je dromen! En stiekem geven we ook nog extra insider weetjes weg. Check het zelf
  10. Een binnenhuisarchitect bepaalt wel even hoe je huis eruit ziet, vol designmeubels zeker? Uh nee. Wat ie wel doet, lees je in deze 5 prangende vragen.

0000