Zoeken op Obvion:

Zoekresultaten

meta_blog

  1. Met de duurzaamheidslening komen energiebesparende maatregelen aan je huis ineens een heel stuk dichterbij. Hoe? En is dat zonder gedoe? Check het hier!
  2. Een aanbouw huis kan zorgen voor extra woon- of werkruimte. Zo word je opnieuw verliefd op je huis. Maar wat kost deze liefde? En financier je dat dan?
  3. Bij subsidie isolatie denk je misschien wel kassa. Maar hoe zit het nu? Lees de 5 pro-isoleren tips en misschien bespaar jij zo ook!
  4. Is de subsidie zonnepanelen verdwenen of toch weer niet? Hoe dan ook, het blijft interessant. Met deze 4 tips zit jij er binnen no time warmpjes bij
  5. Is een waardebepaling huis verstandig om te doen? Met deze plussen en minnen maak jij een slimme keuze die perfect bij jou past.
  6. Tuinvoorbeelden helpen jou om je plan te trekken. Deze vier bijzondere voorbeelden wil je niet missen >
  7. Tuin ontwerpen? Leuk! Moet je echt verstand hebben van alles wat groeit en bloeit? Of kom je al een heel eind met tips? Check it out
  8. Een huizenveiling: dat klinkt zo gek nog niet! Maar hoe werkt dat precies en wat zijn de risico's van een huizenveiling? Ontdek het hier!
  9. Leve de onderhoudsvrije tuin. Of niet? Ga jij je tuin flink onder handen nemen, stel jezelf dan de volgende vraag: kies ik voor gemak of ga ik voor groen?
  10. Wonen aan het water is leuk of toch niet? Wij zetten graag de voor- en nadelen voor je op een rijtje.

0000