Update Privacy Statement per 15 november 2020

In ons Privacy Statement staat informatie over hoe wij omgaan met de verwerking van persoonsgegevens van onze klanten. Omdat wij daar graag duidelijk, transparant én actueel in zijn, passen wij dit document twee keer per jaar aan.

Op 15 november a.s. verschijnt een geactualiseerd Privacy Statement. Het statement is op een aantal kleine items aangepast. Zo is er bijvoorbeeld extra informatie ingevoegd met betrekking tot de gegevens die wij van anderen krijgen. Denk bijvoorbeeld aan partijen waarmee wij samenwerken zoals HDN, Calcasa, Ockto en Inkomensbepaling Loondienst (Handig!). Maar ook onze rol bij een klantonderzoek op basis van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) is iets uitgebreider toegelicht.

Bekijk het volledige Privacy Statement

Er is ook een verkort Privacy Statement

Goed om te weten

Het aangepaste Privacy Statement geldt vanaf 15 november 2020. En wordt vanaf dat moment aangeboden aan nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen het aangepaste Privacy Statement vanaf dat moment downloaden op obvion.nl Verder wordt het Privacy Statement opnieuw aangeboden in MijnObvion zodra de klant opnieuw inlogt. Dit geldt voor alle klanten bij elke update van het Privacy Statement.