Obvion in de media

Obvion in de media

Vers van de pers

Obvion in de pers

Regelmatig verschijnen wij in de pers. Bijvoorbeeld met nog niet eerder belichte invalshoeken. Nalezen? Dat kan met onze vers-van-de-pers-selectie.

Verduurzaming woningmarkt

De ingezette beweging lijkt nu niet meer te stoppen: de verduurzaming van de woningmarkt. Ook voor de adviseur is daar een rol weggelegd. Obvion werkt mee aan een kennis sessie over dit onderwerp tijdens de SEH KennisWeken.

Obvion beleeft 'moment of fame' op Time Square

Obvion maakt deel uit van het Nasdaq Sustainable Bond Network (NSBN). Voor het eerst in de geschiedenis stond ons logo op 14 september 2020 de hele dag groot in beeld op Time Square in New York. Hoezo?

Volgende stap in verduurzamen gezet

Voor de Woon Hypotheek hebben wij de tariefgroep >90 t/m 100% MW verruimd naar >90 t/m 106% MW. Nieuwe aanvragen/ verhogingen met een Woon Hypotheek in die tariefgroep betalen vanaf 6 juli 2020 geen hoger rentetarief bij een financiering tot en met 106%.

Obvion wint internationale 'Green Bond Pioneer Award'

Deze sleepten we binnen voor de uitgifte van de groene Residential Mortgage Backed Security (RMBS), Green STORM 2019. “Dit bood groene beleggers opnieuw de mogelijkheid om groene RMBS obligaties te kopen voor hun SRI beleggingsportefeuille.”

Bianca Zomerhuis benoemt tot Chief Operations Officer

Vanaf 1 juni komt Bianca Zomerhuis ons versterken als COO. Hierbij halen wij een bestuurder in huis met ruime ervaring en deskundigheid in het bank- en verzekeringswezen.

Obvion sluit aan bij Sectorcollectief Duurzaam Wonen

Middels dit Sectorcollectief slaan we de handen ineen om de verduurzaming van de koopwoningmarkt te versnellen door de kennis bij hypotheekadviseurs te vergroten.

CEO Obvion: "Ik móét die marathon gelopen hebben."

In vakblad Management Scope vertelt onze CEO hoe hij in balans blijft. “Het hardlopen kan ik niet missen”. Ook leest u hoe hij het belang van gezond leven binnen Obvion uitdraagt.

Obvion: "Samenwerken wordt samen ondernemen"

In vakblad InFinance delen wij onze visie op de samenwerking met het intermediair: "Een goede samenwerking komt van twee kanten. Die wederkerigheid geeft een verdieping aan de relatie."

Startsignaal voor duurzaamheidskorting gegeven

Hiermee zetten we een eerste stap om samen met onze adviseurs en klanten een bijdrage te leveren aan het verduurzamen van woningen.

Eerste prijs particulier hypotheken

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van branchevereniging ADFIZ, hebben wij de eerste prijs voor beste aanbieder in de productcategorie Particulier Hypotheken mogen ontvangen.

Baas van morgen

CEO Carlo van Kemenade geeft het roer voor één dag uit handen aan VMBO leerlinge Milena. “We geven haar hiermee een extra zetje in de rug om haar talent te ontplooien als opstapje naar de verdere toekomst”.

Naar nieuwsarchief