Afbeelding-header-duurzaam-huis-adviseur

Verduurzamen

Iedereen verdient een duurzaam huis. Ook uw klant!

Omschakelplan

Woningverduurzaming staat hoog op de agenda en wordt ook voor u als hypotheekadviseur een steeds belangrijker thema. Sterker nog, energiebesparende maatregelen zullen naar verwachting binnen afzienbare tijd een vast en vanzelfsprekend onderdeel zijn van ieder hypotheekadviesgesprek. Eneco en Obvion vinden dat het verduurzamen van het nieuwe huis voor de klant makkelijk en betaalbaar moet zijn.

Het Omschakelplan

Zonnepanelen of andere energiebesparende maatregelen financieren én meteen de aanschaf en installatie regelen voor de klant? Het Omschakelplan maakt het mogelijk.

Voordelen voor uw klant

SLIM

Bezig met de toekomst en goed voor de waarde van het huis

MAKKELIJK

Direct inzicht voor uw klant tijdens het adviesgesprek

DIRECT BESPAREN

Uw klant bespaart op energielasten

Hoe werkt het Omschakelplan?

  1. Direct inzicht voor uw klant tijdens het adviesgesprekMet het Omschakelplan geeft u uw klant tijdens het adviesgesprek direct inzicht in de mogelijkheden hoe zijn/haar woning te verduurzamen, een indicatie van de mogelijke energiebesparingen die verduurzaming met zich brengt en een indicatie van de bijbehorende maandlasten. Uw klant kan zelf de keuzes maken over welke energiebesparende maatregelen voor hem interessant zijn. U kunt het persoonlijke Omschakelplan voor uw klant vervolgens via email of als print aanbieden, zodat hij het nog eens rustig kan bekijken.
  2. Advies van het Eneco Duurzaam Wonen teamHeeft uw klant interesse in energiebesparende maatregelen? Dan kan hij gemakkelijk en vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen met het Eneco Duurzaam Wonen team.
  3. Het huis vanuw klant wordt energiezuinig gemaakt
    Ervaren installateurs zorgen voor een plaatsing en installatie van de gekozen energiebesparende maatregelen. Zodat uw klant kan genieten van een duurzamere woning.
  4. De duurzame maatregelen worden betaald via het bouwdepot van ObvionWe zetten het extra leenbedrag voor energiebesparende maatregelen na passeren in een (bouwdepot. Hieruit kan uw klant gedurende 2 jaar de kosten voor energiebesparende maatregelen declareren.

Start het omschakelplan

Pilotfase

Het Omschakelplan bevindt zich op dit moment in de pilotfase. Diverse adviseurs zijn benaderd om aan deze pilot mee te doen. Bent u niet benaderd maar wilt u wel graag deelnemen? Dan kunt u contact opnemen met uw accountmanager.

Vragen?

Neem dan contact op met uw contactpersoon bij Obvion of stuur een e-mail naar eneco-omschakelplan@obvion.nl

Lees meer over verduurzamen