On tour: Op huizenjacht met Leon en Sanne

On tour: Op huizenjacht met Leon en Sanne

Geplaatst op 17 september 2017
leestijd 3 minuten 

Toet-toet: hier is de nieuwe on-tour vlogserie van huisvlogger Leon. In een kek Volkswagen busje (!) gaat hij op zoek naar huizenjagers. Hoe gaaf is dat! Check aflevering 1.

Je eerste huis kopen. Vroeg of laat komt dat moment. Uit ervaring weten wij dat de zoektocht naar je droomstekkie niet altijd over rozen gaat. Waar ga je wonen? Wat kan ik lenen? Toch is het ook een ontzettend leuke en spannende periode. Een tijd waarin je verschillende keuzes maakt en met veel vragen en – geef maar toe- ook wel wat spanning rondloopt.

Nieuw, nieuw, spik-splinter-nieuw!

In de nieuwe vlogserie ‘Op huizenjacht met Leon, starters on tour’ spreken we verschillende ‘verse’ huizenjagers: van alleenstaande zzp-er, tot moeder met twee kids, tweeverdieners en de adviseur natuurlijk. Iedere week komt een nieuwe vlog online en vandaag – tromgeroffel- de aftrap.

In aflevering 1 reizen we mee met Sanne. Sanne huurt een woning in Amsterdam en is zzp-er. Zij wil op den duur wel een huis kopen. En omdat de rente momenteel zo laag is, is zij zich aan het oriënteren. De eerste vraag voor Sanne is: waar wil ik wonen? Leon gaat met haar op pad langs enkele buurten waar Sanne dolgraag zou willen wonen.

Kijken maar!

Nieuwsgierig geworden naar het verhaal van Sanne? Kijk dan snel verder >>

Bekijk de video
Bekijk de video

Ook rekenen?

Wil je weten hoeveel hypotheek jíj kunt krijgen?

DOE DE REKENCHECK

Redactieteam
Redactieteam

Het team geeft je handige tips, vinklijstjes of schetst bijzondere woonverhalen zodat jouw woonstap soepeltjes verloopt.