On tour: Op huizenjacht met Leon en Tamara

On tour: Op huizenjacht met Leon en Tamara

Geplaatst op 17 oktober 2017
leestijd 3 minuten 

Yes, de nieuwe aflevering uit Leon’s on-tour vlogserie is live. Dit keer stopt het busje bij Tamara die een hypotheekadviseur bezoekt. Check welke tips zij geeft!

In de nieuwe vlogserie ‘Op huizenjacht met Leon, starters on tour’ crost Leon met een busje door Nederland op zoek naar mensen die voor het eerst een huis gaan kopen. Want die zoektocht staat bol van vragen, twijfels, keuzes en (gezonde) spanning. In de eerste aflevering trof hij oriënterende starter Sanne. Samen gingen ze op huizenjacht in Amsterdam. Hoe pak je dat aan? De tweede aflevering gaat over een adviesgesprek bij de hypotheekadviseur.

Op hypotheekgesprek

Voor deze aflevering zette Leon koers richting het zuiden van ons land. Daar trof hij Tamara. Als moeder van twee kinderen is zij na haar scheiding op zoek naar een leuk appartement. Met voldoende kamers voor haar kinderen en een tuintje. Ze heeft een topper op het oog, maar… wat kan zij nu écht lenen?  Ze bezoekt een hypotheekadviseur voor advies. Zal het gaan lukken om haar droomappartement te bemachtigen?

Kijken maar!

Nieuwsgierig geworden naar het verhaal van Tamara? Kijk dan snel verder >>

Video
Video

Kijk-tip! Volgende week komt er weer een nieuwe vlog. Mis hem niet.

Wat kan hypotheekadvies jou opleveren?

Ben jij benieuwd wat een adviseur voor je kan betekenen?

ONTDEK DE PLUSPUNTEN VAN HYPOTHEEKADVIES

Redactieteam
Redactieteam

Het team geeft je handige tips, vinklijstjes of schetst bijzondere woonverhalen zodat jouw woonstap soepeltjes verloopt.