Duurzaamheid bij Obvion

Duurzaamheid bij Obvion

Iedereen verdient een duurzaam huis

Samenwerking Eneco en Obvion

Let op! Geld lenen kost geld

Obvion heeft samen met Eneco het Omschakelplan ontwikkeld. We hebben enkele veelgestelde vragen voor u verzameld.

Obvion en Eneco delen dezelfde ambitie: het verduurzamen van de woning voor iedereen mogelijk maken. Met onze samenwerking in het Omschakelplan brengen we de informatie van Obvion als geldverstrekker en Eneco als energiemaatschappij samen. Zo helpen we u stap voor stap naar uw energiezuinige huis en dragen we samen bij aan het versnellen van de energietransitie.

Nee, u hoeft geen klant te zijn (of worden) bij Eneco voor stroom of gas, om gebruik te maken van een adviesgesprek. We vinden dat omschakelen naar slimmer, schoner en duurzamer voor iedereen mogelijk moet zijn.

Als u een adviesgesprek aanvraagt, wordt er contact met u opgenomen door het Eneco Duurzaam Wonen team. Dit team is gespecialiseerd in duurzame (totaal)oplossingen voor uw huis.

Ze bekijken uw wensen, of u nu Eneco-klant bent of niet, en geven u een onafhankelijk advies op maat. Bent u tevreden met het aanbod? Dan zorgen ze voor een vakkundige plaatsing en installatie (en geven hier uiteraard garanties op).

Het adviesgesprek vindt telefonisch plaats. Ze bekijken uw wensen en geven u een onafhankelijk en vrijblijvend advies op maat. Besluit u om akkoord te gaan met het aanbod van Eneco, dan wordt er een schouw bij u thuis uitgevoerd om te kijken of alle werkzaamheden uit het aanbod ook daadwerkelijk uitgevoerd kunnen worden.

Meer info over het adviesgesprek vindt u op https://www.eneco.nl/energieproducten/adviesgesprek/

Meer info over de schouw vindt u op https://www.eneco.nl/energieproducten/zonnepanelen/schouw/

In het vrijblijvend adviesgesprek bespreken de experts van Suniverse uw wensen en situatie. Daarna krijgt u een vrijblijvende offerte. U zit nergens aan vast.

Nee. Obvion ontvangt op geen enkele wijze een vergoeding van Eneco.

Nee, u moet zelf de declaratie indienen bij Obvion.

Dit kan makkelijk via MijnObvion. De kosten worden dan betaald uit uw Duurzaamheidsdepot.

Meer informatie over verduurzamen