Dalend inkomen

Je hebt een hypotheek op je woning. Je raakt arbeidsongeschikt of werkloos. Of je blijft alleen achter na het overlijden van je partner. Misschien draait je onderneming minder goed. Dat kan invloed hebben op je inkomen. Kun je je hypotheek nog wel betalen? Obvion wil niet dat je zomaar je huis uit moet als het even tegenzit.

Obvion kan je hulp bieden bij tijdelijke betalingsproblemen om een verdere betalingsachterstand te voorkomen. We helpen je graag overzicht te krijgen in je financiële situatie. Enkele van onze hulpmiddelen zijn:

  1. Obvion Budgetplanner: een onafhankelijke coach die je helpt om weer overzicht te krijgen in je financiële zaken.
  2. Obvion RenteParkeren: de mogelijkheid om gedurende een korte periode onder voorwaarden een lagere maandlast te betalen.
  3. Zelfstandigen Expertdesk: een medewerker met ervaring in de zakelijke dienstverlening helpt je om weer overzicht te krijgen in je financiële zaken.
  4. Obvion Jobcoach: de mogelijkheid om met hulp van een coach je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Heb je al een betalingsregeling bij Obvion en daalt je inkomen? Dan is het verstandig om direct contact met ons op te nemen, telefoonnummer 088 1470 227. We kijken dan samen of een andere betalingsregeling beter past bij je nieuwe situatie. Dit doen we aan de hand van het ingevulde inkomsten- en uitgavenformulier.