Obvion Recruitment Center

In het Recruitment Center werken collega's van Obvion en Manpower. Zij zijn samen verantwoordelijk voor het invullen van de openstaande vacatures. Dat betekent dat zij ook samen over jouw gegevens beschikken. De gegevens worden gebruikt voor jouw sollicitatie bij Obvion. Je gegevens zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Mocht je bezwaar hebben tegen het feit dat beide partijen over jouw gegevens beschikken, kun je dit uiteraard bij ons kenbaar maken.

Collega's Recruitment Center

Onze collega’s van het Recruitment Center zorgen voor de invulling van alle vacatures

Marnix Postma

Mijn inspanningen zijn erop gericht Obvion kwantitatief en kwalitatief te voorzien van de juiste mensen. En die juiste mensen te selecteren op de benodigde inhoudelijke kennis én op het gewenste DNA. Talenten die elkaar versterken. Voor zowel vaste als tijdelijke functies.

Marion Schroeder

De juiste match maken tussen talentvolle kandidaten en Obvion, dat is wat ik met veel passie doe. De juiste persoon op de juiste plek! Bevlogen medewerkers maken het verschil en dat merkt de klant ook.

Recruiter-bij-Obvion

Ingrid Klinkers

Met een open en eerlijke benadering werk ik aan een gezonde balans in de driehoeksverhouding flexkracht – opdrachtgever – werkgever, waarbij ik zowel de flexkrachten als de opdrachtgever als mijn klanten zie.

Lennart Kroonen

Mijn taak is ervoor zorgen dat jouw sollicitatie bij Obvion goed verloopt. Dat alles goed geregeld is voordat je bij Obvion aan de slag gaat. En je weet bij welke collega je op je eerste dag terecht kunt.

Marlon Moerenhout

Bij mij kun je terecht met al je vragen over je start bij Obvion. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor onze flexkrachten. Mijn doel is het helpen van nieuwe en huidige collega’s met al hun vragen, zodat zij met een goed gevoel bij Obvion (komen) werken.

Screening

Net als alle andere financiële instellingen in Nederland, screent Obvion haar toekomstige medewerkers. De Regeling Screening Rabobank (RSR) is van toepassing op alle functies en heeft tot doel te achterhalen of een sollicitant voldoende betrouwbaar is. Ook stagiaires, uitzend- en detacheringkrachten, interim (project) medewerkers en managers vallen onder deze regeling.