Vivienne Lipsch – Medewerker Business Change

Sinds 2010 ben ik werkzaam bij Obvion. Mijn leidinggevende heeft me enorm gestimuleerd om me breder te ontwikkelen en mijn ambities vorm te geven. Binnen Obvion krijg je die kansen en die kun je grijpen. En dat vind ik zo top!

Begin 2014 heb ik de stap gemaakt naar de afdeling Business Change als projectleider. Door middel van praktijkervaring, opleiding en coaching van senior collega’s leer ik het vak. Ik werk veel samen met collega’s van verschillende afdelingen om zo tot een goed projectresultaat te komen. Dit vind ik ook meteen het mooiste; samen iets bewerkstelligen. Er ontstaat dan veel enthousiasme binnen het team. De betrokkenheid is enorm en tegelijk ook heel kenmerkend aan Obvion.

Obvion is continu in beweging. We bekijken steeds weer opnieuw of we de goede dingen doen voor de klant. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat mensen onbezorgd en verantwoord kunnen blijven wonen? Deze drive in combinatie met ruimte voor zelfontwikkeling maakt Obvion een boeiende werkgever. Een club waar ik iedere dag met heel veel plezier naartoe ga!