Wanneer is een Persoonlijke Lening interessant?

1. Verbouwen met een duurzame investering

Je wilt jouw woning duurzamer en energiezuiniger maken.  Een investering voor de toekomst. Met een Persoonlijke Lening van Freo investeer je in jouw huis zonder dat je de hypotheek aanpast. Je hebt niet alleen meer wooncomfort, maar levert ook een bijdrage aan het milieu. Bovendien is het mogelijk dat jouw energiekosten lager worden dankzij de investering die je doet.

2. Verbouwen omdat je meer wooncomfort wilt

Je wilt jouw huis graag verbouwen. Omdat je fijner en misschien wel ruimer wilt wonen in jouw eigen huis. Met een Persoonlijke Lening van Freo investeer je in jouw huis zonder dat je de hypotheek verhoogt. Een investering voor de toekomst met direct meer wooncomfort.

3. Verbouwen als je huis onder water staat

Je wilt graag verbouwen maar jouw huis staat onder water. In dat geval is het niet altijd mogelijk om extra geld te lenen in de hypotheek. Maar wat als je het wel kunt betalen? Dan is een Persoonlijke Lening van Freo misschien wel een oplossing voor jou. Want hiermee kun je geld lenen voor jouw verbouwing. En kun je weer lekker leven in jouw eigen huis.

4. Verhuizen met een restschuld

Je wilt verhuizen maar de verwachte verkoopprijs van jouw woning is lager dan de  hypotheek. Met een Persoonlijke Lening van Freo kun je de restschuld terugbetalen die na verkoop van jouw huis overblijft . En op zoek gaan naar een nieuwe woning die bij jou past. Zo kunnen we jou verder helpen en kun jij weer verder met jouw leven.

Let op! Op dit moment is het alleen mogelijk om via Obvion een Persoonlijke Lening bij Freo af te sluiten als jouw adviseur deelneemt aan de pilot. Vanaf 1 mei 2016 werken Freo en Obvion samen met ongeveer 100 adviseurs in een pilot. In een periode van een halfjaar bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn en kijken we hoe we onze klanten nog beter kunnen helpen. Benieuwd of jouw adviseur meedoet aan de pilot? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088-1470200.. Of neem contact op met jouw adviseur.