Afbeelding-waarom-obvion

Obvion Hypotheken

Wij kijken vérder, want vaak is er meer mogelijk dan je denkt.

Contact

Heb je inhoudelijke vragen over je Obvion hypotheek? Bekijk dan eens ons overzicht van veelgestelde vragen. Niet kunnen vinden wat je zoekt? Neem dan rechtstreeks contact met ons op via één van onderstaande manieren.

Dat kan via telefoon op nummer 088 1470 200 (lokaal tarief). De medewerkers van ons Service Centrum zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8:30 tot 19:00 uur.

Onderstaand schema geeft je een indicatie van de drukte tijdens een bepaald tijdvak. Wil je niet te lang wachten? In de groene tijdvakken is het meestal minder druk en kunnen we je sneller helpen.

Afbeelding-tabel-drukte-bij-telefoon
Tip

Kijk eens onderaan deze pagina, daar hebben we de antwoorden op enkele veelgestelde vragen bij elkaar gezet. Misschien ben je hierdoor al geholpen.

Je kunt je vraag ook per chat aan ons stellen! Hoe dit werkt? Als er een medewerker beschikbaar is, dan zie je rechtsonder aan de pagina een oranje blokje met ‘Vragen? Live Chat’. Klik hierop en dan opent het chatvenster. De rest wijst vanzelf.

Wil je dat wij jou terugbellen op een moment dat jou schikt? Dat kan! Vul onderstaande gegevens in en dan nemen wij contact met jou op.

Bel me terug

Vul hieronder je gegevens en vraag/ opmerking in, dan nemen wij daarna contact met jou op.

step 1

Voor persvragen kun je contact opnemen met onze perswoordvoerders. Zij zijn te bereiken via 06-13668005 (Jolanda Franken) of 06-57316491 (Saskia Hoogakker) of mail naar pers@obvion.nl.

Wanneer krijg je antwoord?

Heb je een wijziging voor je hypotheek aan ons doorgegeven? Kijk op de pagina 'reactietermijnen' om te zien wanneer je een antwoord mag verwachten. .

Ben je klant van Obvion en wil je jouw contactgegevens updaten? Vul die dan in op dit formulier.

Top 5 veelgestelde vragen

De gezellige decembermaand komt er alweer bijna aan. Maar dat betekent ook de tijd van de drukke weken. Wil je dit jaar nog extra aflossen of iets wijzigen aan je hypotheek? Lees dan met welke datums je rekening moet houden zodat wij jouw verzoek nog dit jaar kunnen afhandelen.

Belangrijke data voor eind 2018

   Heb je nog geen account voor MijnObvion? Je kunt binnen 10 minuten eenvoudig zelf een account maken. We hebben dan eenmalig een identificatie nodig. Zodat we er zeker van zijn dat jij toegang krijgt tot jouw eigen hypotheekgegevens. Dat doen we zorgvuldig met iDIN.

   Vraag nu MijnObvion aan

   Kun je niet inloggen met iDIN? Meld je dan bij jouw eigen bank. Wij kunnen je hiermee niet verder helpen. Dat komt doordat deze identificatiemethode door jouw bank beschikbaar is gesteld en wij hierin geen wijzigingen kunnen aanbrengen.

   Tip: De persoonsgegevens bij je bank en bij Obvion moeten gelijk zijn aan elkaar. Heb je bijvoorbeeld de adreswijziging al doorgegeven?

   Wil je MijnObvion  op een andere manier activeren? Vraag dan een account aan via post.

   Meer veelgestelde vragen over MijnObvion

   Je wilt de rente van je huidige hypotheek bij Obvion verlagen. Bijvoorbeeld omdat de actuele rente lager is dan het tarief dat je betaalt voor je huidige rentevaste periode. Obvion biedt je 5 manieren om de hypotheekrente verlagen. Lees erover op de pagina 'rente verlagen'

   Naar pagina ‘rente verlagen’

   Nee. Een hypotheek van Obvion kun je uitsluitend aanvragen via een onafhankelijke adviseur.

   Een adviseur geeft je altijd een deskundig advies. Op basis van je wensen en persoonlijke situatie. Of je nu een hypotheek afsluit voor je eerste huis. Of je hypotheek wilt verhogen.

   Postadres

   Obvion N.V.
   Postbus 3005
   6401 DM Heerlen

   Bezoekadres

   Burgemeester De Hesselleplein 31
   6411 CH Heerlen
   Routebeschrijving

   KvK Zuid-Limburg Handelsregisternr. 140 54 733 Obvion N.V. is statutair gevestigd te Eindhoven. Obvion is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12012721.

   Geef je mening

   Heb je een klacht over Obvion? Laat ons dat dan hier weten.

   Op zoek naar een adviseur?

   Een hypotheek sluit je af voor een langere periode. Deze moet je nu en in de toekomst kunnen betalen. Dus ook als je minder gaat werken. Laat je dan ook goed voorlichten door een onafhankelijk adviseur. Hij kan je advies geven over welke hypotheek het beste past voor jouw persoonlijke situatie.

   Zoek adviseur