Kijk naar wat financieel wél kan, want vaak is er meer mogelijk dan je denkt.

Contact

Heb je inhoudelijke vragen over je Obvion hypotheek? Bekijk dan eens ons overzicht van veelgestelde vragen. Niet kunnen vinden wat je zoekt? Neem dan rechtstreeks contact met ons op.

Ben je klant van Obvion en wil je jouw contactgegevens updaten? Vul die dan in op dit formulier.

Dat kan via telefoon op nummer 088 1470 200 (lokaal tarief). De medewerkers van ons Service Centrum zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8:30 tot 19:00 uur.

Sorry, op dit moment is het erg druk. De gemiddelde wachttijd is ongeveer 15 minuten.

Tip

Kijk eens onderaan deze pagina, daar hebben we de antwoorden op enkele veelgestelde vragen bij elkaar gezet. Misschien ben je hierdoor al geholpen.

Wil je dat wij jou terugbellen op een moment dat jou schikt? Dat kan! Vul onderstaande gegevens in en dan nemen wij contact met jou op.

Bel me terug

Normaal gesproken helpen we je ook graag via WhatsApp. Helaas hebben we op dit moment een storing waardoor we je berichten niet kunnen beantwoorden. We werken hard aan een oplossing. We zijn wel gewoon per telefoon (088 1470 200) of e-mail te bereiken.

Onze excuses voor het ongemak.

Vul hieronder je gegevens en vraag/ opmerking in, dan nemen wij daarna contact met jou op.

step 1

Voor persvragen kun je contact opnemen met onze perswoordvoerders. Zij zijn te bereiken via 06-13668005 (Jolanda Franken) of 06-57316491 (Saskia Hoogakker) of mail naar pers@obvion.nl.

Geef je mening

Heb je een klacht over Obvion? Laat ons dat dan hier weten.

Reactietermijnen bij lopende hypotheken

Heb je een wijziging voor je hypotheek aan ons doorgegeven? Kijk op de pagina 'reactietermijnen' voor de actuele reactietermijnen.

Top 5 veelgestelde vragen

Obvion incasseert het maandelijks hypotheekbedrag automatisch van je IBAN-rekeningnummer op de één na laatste werkdag van de maand.

Let op: Obvion voert een incasso-opdracht slechts éénmaal uit. Als de incasso niet lukt omdat er onvoldoende saldo op een rekening staat, kun je hierdoor een betalingsachterstand oplopen.

TIP Meld je aan voor Obvion Incasso Alert, een gratis sms-service. Dan ontvang je een sms-bericht drie dagen vóór de datum dat Obvion je hypotheekbedrag incasseert.

Overzicht incassodatums 2017

Je wilt de rente van je huidige hypotheek bij Obvion verlagen. Bijvoorbeeld omdat de actuele rente lager is dan het tarief dat je betaalt voor je huidige rentevaste periode. Obvion biedt je 5 manieren om de hypotheekrente verlagen. Lees erover op de pagina 'rente verlagen'

Naar pagina ‘rente verlagen’

Elk jaar kun je extra aflossen (terugbetalen) op je hypotheek. Je mag 20% van het oorspronkelijke hypotheekbedrag boetevrij terugbetalen. Los je meer af, dan kan het zijn dat je een boete moet betalen.

Soms kun je een extra aflossing meteen overmaken naar Obvion. Er zijn ook situaties waarbij dat niet kan. Op de pagina 'extra aflossen' vind je een stappenplan waarin je kunt zien wat je wel of niet kunt doen.

Naar stappenplan extra aflossen

Voor het wijzigen van je rekeningnummer hebben wij een door jou ingevulde en ondertekende machtiging voor automatische incasso nodig. Stuur ook een kopie van een recent bankafschrift van je nieuwe rekeningnummer mee. Of een kopie van je bankpas met het nieuwe rekeningnummer.

Gebruik een van deze formulieren om je machtiging door te geven:

Heb je nog een lopende ABP Hypotheek? Gebruik dan het formulier voor het wijzigen van je rekeningnummer voor je ABP Hypotheek.


Stuur je formulier met de bijlage naar Obvion.
Dat kan via e-mail info@obvion.nl

Of via post:
Obvion Hypotheken
Postbus 3005
6401 DM Heerlen

Nee. Een hypotheek van Obvion kun je uitsluitend aanvragen via een onafhankelijke adviseur.

Een adviseur geeft je altijd een deskundig advies. Op basis van je wensen en persoonlijke situatie. Of je nu een hypotheek afsluit voor je eerste huis. Of je hypotheek wilt verhogen.

Postadres

Obvion N.V.
Postbus 3005
6401 DM Heerlen

Bezoekadres

Burgemeester De Hesselleplein 31
6411CH HEERLEN
Routebeschrijving

KvK Zuid-Limburg Handelsregisternr. 140 54 733 Obvion N.V. is statutair gevestigd te Eindhoven. Obvion is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12012721.

Op zoek naar een adviseur?

Een hypotheek sluit je af voor een langere periode. Deze moet je nu en in de toekomst kunnen betalen. Dus ook als je minder gaat werken. Laat je dan ook goed voorlichten door een onafhankelijk adviseur. Hij kan je advies geven over welke hypotheek het beste past voor jouw persoonlijke situatie.

Zoek adviseur