Hypotheekadvies

Hypotheekadvies

Laat je adviseren over een hypotheek die bij je past.

Kosten hypotheekadvies

De kosten voor hypotheekadvies verschillen per adviseur. Zij werken op basis van een uurtarief of een vast bedrag. Vraag dit na voordat je op gesprek gaat, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Kijk ook in het dienstverleningsdocument. Hierin staan zijn werkzaamheden en de gemiddelde kosten daarvan. Dit document staat meestal op de website van de adviseur. Hij is verplicht om je dit document te geven voordat hij advies uitbrengt.

Advieskosten hypotheek

Qua advieskosten hypotheek kun je gemiddeld rekenen op zo’n 15 tot 30 adviesuren, afhankelijk van de complexiteit. Dat is inclusief het afsluiten van je hypotheek. Een oriënterend gesprek is in veel gevallen kosteloos, maar check dit altijd even. Let op! Als het gaat om een wijziging van je lopende hypotheek, kunnen er ook kosten gerekend worden.

Bemiddelingskosten hypotheek betalen

De bemiddelingskosten hypotheek betaal je rechtstreeks aan de adviseur. Belangrijk om te weten: een adviseur ontvangt van Obvion geen enkele vergoeding voor een adviesdienst aan jou.

Pluspunten Obvion

Je adviseur vergelijkt samen met jou verschillende aanbieders om te kijken wie het beste bij jou past. Zie je een match met Obvion? Dan kun je rekenen op:

Adviseur zoeken?

Vul hieronder je postcode of woonplaats in en dan krijg je direct een selectie van adviseurs in jouw buurt. Je ziet ook meteen hoe anderen de betreffende adviseurs beoordelen. Hoe fijn!

Zoek adviseur