Obvion naamsponsor loopevenement Limburgs Mooiste

Met enthousiasme mogen we mededelen dat wij ons voor de komende drie jaar als naamsponsor verbinden aan het loopevenement van Hago Limburgs Mooiste. Het loopevenement in Parkstad wordt daarom in deze periode omgedoopt tot de Obvion Run. Dit jaar vindt het plaats op 16 juni en voor het eerst is er een halve marathon die vanuit ons kantoor zal starten.

Gezonde samenleving

Carlo van Kemenade, CEO Obvion: “Obvion staat graag in verbinding met de maatschappij en wil meer betekenis geven en samenwerken vanuit passie aan een mooiere toekomst voor mens én maatschappij. Dat betekent ook dat we ons inzetten voor een gezonde samenleving. Sporten vormt daar een belangrijk onderdeel van. Wij zijn trots dat we zo'n sportief evenement als de Obvion Run kunnen supporten.”

Sport en recreatie in Limburgse heuvels

Jaarlijks trekt Limburgs Mooiste recreatieve fietsers uit heel Nederland en daar buiten naar Limburg. Zij genieten van de mooiste fietsroutes door het Limburgse Heuvelland en de grensstreken België en Duitsland. Het evenement staat er voor om de deelnemers op recreatieve en sportieve wijze te laten genieten van alles wat Limburg te bieden heeft. Sinds 2018 vindt er ook een loopevenement plaats met 2 afstanden van 5 & 10 km. Dit jaar wordt daaraan toegevoegd de halve marathon (21,1 km) door het prachtige groen rondom Parkstad. De kantoorlocatie van Obvion is gekoppeld aan de halve marathon. De start en finish vindt plaats vanaf deze locatie. Tevens vindt er een kidsrun plaats voor kinderen van de basisschool in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar.

Bekijk het hele interview over de Obvion Run >>