Afbeelding-onze-hypotheken
Op zoek naar een hypotheek voor je huis? Obvion bekijkt graag samen met jou de mogelijkheden.

Hypotheken Obvion vergelijken

Een hypotheek kiezen doe je niet zomaar. Je kijkt goed wat bij jou past. En wilt graag verschillende opties vergelijken. Obvion heeft drie hypotheeksoorten (Compact hypotheek, Basis hypotheek en Obvion hypotheek) die we hieronder met elkaar vergelijken. Zo kun je gemakkelijk de verschillen zien en de variant kiezen die het beste bij je past.

Hypotheken vergelijken: de belangrijkste kenmerken per hypotheeksoort

In onderstaand overzicht zie je kort hoe onze drie hypotheeksoorten van elkaar verschillen als het gaat om prijs en flexibiliteit of opties. Wil je meer weten? Bijvoorbeeld of je bij alle drie de hypotheeksoorten rentemiddeling kunt toepassen? Of dat je het bindend aanbod wel of niet kosteloos kunt annuleren?

Tip

Heb je nog geen hypotheek bij Obvion? Bekijk dan de uitgebreide vergelijkingstabel. Hier vind je antwoord op al je vragen!

Overzicht vergelijking hypotheken van Obvion

Hypotheeksoort gekozen, wat nu?

Heb je samen met je adviseur een hypotheeksoort gekozen? Daarna kies je hoe je de hypotheek gaat terugbetalen. Dit noemen we een hypotheekvorm. De verschillende hypotheekvormen vergelijk je hier.

Benieuwd naar onze rentetarieven?

In onderstaand overzicht vind je de actuele tarieven voor de annuïtaire en lineaire aflosvorm van onze Compact Hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie.

1,200% 1,600% 1,100% 1,150% 1,340% 1,390% 1,790% 2,190% 2,340% 2,530% 3,350%
MetElkaar Flexibel 2 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 10 jaar 12 jaar 15 jaar 20 jaar 30 jaar

Bekijk al onze rentetarieven

Benieuwd naar een algemeen rekenvoorbeeld van een hypotheek? Hieronder een fictief voorbeeld van een annuïteitenhypotheek van €200.000 gebaseerd op de Compact Hypotheek. Als zekerheid voor Obvion vestig je een hypotheek op jouw woning. Daarnaast is een opstalverzekering nodig en in sommige gevallen ook een overlijdensrisicoverzekering.

Totaal kredietbedrag Duur van de kredietovereenkomst Nominale rente NHG Jaarlijks Kosten Percentages (JKP) Termijnbedrag per maand Totaalbedrag
€200.000 30 jaar/360 maanden 1,88% 2,0% €727 €264.526

Persoonlijk advies

Benieuwd welke hypotheek het beste bij jou past? Zoek dan nu een onafhankelijke adviseur bij jou in de buurt en maak een afspraak.

Vind een adviseur

Zoek een onafhankelijke hypotheekadviseur bij jou in de buurt.