Afbeelding-waarom-obvion

Obvion Hypotheken

Wij kijken vérder, want vaak is er meer mogelijk dan je denkt.

Obvion Ontmoet

In de rubriek Obvion Ontmoet laten we anderen aan het woord: klanten, adviseurs en andere relaties. Zo kun jij lezen hoe zij óns ervaren hebben. Ontdek het zelf!

Anderen over Obvion

Sytze

'Met mijn flexibel contract toch een hypotheek op zak’

'Ik heb een leuke baan en positieve vooruitzichten: dat zou toch ook moeten meewegen?' Helaas bleek niets minder waar. Totdat hij hoorde over de perspectiefverklaring.

Lees Sytze's verhaal

Diana

'Het was financieel snoeien zonder resultaat'

'Ik deed wat ik kon, maar toen kwam het harde besef: Ik ga op deze manier het hoofd niet meer boven water houden. En dat komt bínnen kan ik je zeggen'.

Lees Diana's verhaal

Leon (adviseur)

‘Een uitvoerig eerste gesprek
is de basis’

‘Een hypotheek is een belangrijke beslissing. Die wil je samen met iemand nemen waarin je vertrouwen hebt. Wij nemen daarom ruim de tijd voor een eerste gesprek’.

Lees Leon's verhaal

CPO deelnemer in Zundert

Joeri

Als starter ons droomhuis gebouwd via CPO'

'Als starter heb je minder mogelijkheden. Door samen te bouwen (CPO) konden we toch onze dromen waarmaken. Gezamenlijk ontwierpen we onze nieuwe buurt'.

Lees Joeri's verhaal

Cindy

'Gelukkig was er meer mogelijk dan ik dacht’

'Na de scheiding wilde ik met mijn drie kinderen in het huis blijven wonen. Wat eerst onmogelijk leek, is met hulp van een goede adviseur en Obvion toch gelukt!'

Lees Cindy's verhaal

Onafhankelijk adviseur Michel van Dongen

Michel (adviseur)

'Met behulp van Obvion blije CPO deelnemers'

'De samenwerking tussen ons onafhankelijk advieskantoor en Obvion verliep soepel. Het resultaat: 13 hypotheken en voor elke deelnemer een mooie gemeente subsidie'.

Lees Michel's verhaal

Jeroen (adviseur)

‘Kijk naar meer dan alleen de rente’

‘Welke hypotheek het beste bij je past, hangt af van veel meer factoren dan alleen rente. Wij geven de klant overzicht en inzicht. Hierdoor kan hij een weloverwogen keuze maken.’

Lees Jeroen's verhaal

Danielle

'Koopcontract tekenen door kansberekening'

'Ik was de eerste die met de Arbeidsmarktscan een hypotheek afsloot. Dat maakte het wel een beetje spannend hoor. Nieuw voor mij, de adviseur én Obvion'.

Lees Danielle's verhaal

Dirk & Paula

'Kleiner wonen na pensioen konden we eindelijk doen'

'Een nieuwe hypotheek na ons pensioen bleek bijzonder lastig. De ruimere acceptatieregels van Obvion kwamen voor ons op het juiste moment’

Lees het hele verhaal

Waarom Obvion? 10 redenen!

Een hypotheek moet passen bij jouw wensen en situatie. Die kies je niet zomaar. Kijk daarom verder dan het rentetarief en verken bijvoorbeeld eens de extra services. Wat als het bijvoorbeeld even tegenzit? De 10 pluspunten van Obvion hebben we in ieder geval alvast voor je op een rijtje gezet.