Afbeelding-waarom-obvion

Obvion Hypotheken

Wij kijken vérder, want vaak is er meer mogelijk dan je denkt.

Wie is Obvion?

Jij hebt een hypotheek nodig voor het kopen van je eigen huis. Laat Obvion nou een specialist in hypotheken zijn! Je bent dus aan het juiste adres voor de financiering van je huis.

Al 40 jaar ervaring in hypotheken

Misschien ken je de naam Obvion niet. Wees gerust, wij hebben al 40 jaar ervaring in het verstrekken van hypotheken. In 1980 zijn we gestart als ABP Hypotheken. Vanaf 2002 zijn we Obvion en sinds 2012 zijn we 100% dochter van Rabobank. Ons kantoor staat in Heerlen, waar we met ruim 600 medewerkers ervoor zorgen dat jouw hypotheek goed geregeld is.

Wij gaan voor onafhankelijk advies

Een hypotheek sluit je niet vaak af, maar wel voor een langere tijd. Dan is het belangrijk dat die hypotheek goed past bij jouw financiële situatie. Zodat je ook na het kopen van je eigen huis kunt blijven genieten van een etentje en op vakantie kunt gaan. Een onafhankelijke adviseur is hierbij in onze ogen een goede gids die jou objectief wijst op mogelijkheden en risico's.

Hypotheekadvies bij Obvion

Hypotheken voor iedereen

Of je nu wel of geen vast contract hebt, of je zzp-er of senior bent. Je kunt bij ons een hypotheek afsluiten voor de financiering van je eigen huis in Nederland. Uiteraard ga je hiervoor naar een onfhankelijke adviseur.

Kies een hypotheek die past bij jouw wensen en kijk verder dan het rentetarief. Let ook op extra services. Bijvoorbeeld wat als het je even tegenzit?

Pluspunten Obvion

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) bij Obvion

We dragen ons steentje bij aan een mooiere toekomst voor mens én maatschappij. Hoe? Bijvoorbeeld door:

  • de samenwerking met adviseurs
  • hoe wij de hypotheken financieren
  • de werkplek voor onze mensen

Ontdek MVO bij Obvion

Obvion ontmoet

Wat vinden klanten, adviseurs en andere relaties van ons? Lees hoe zij ons hebben ervaren.

Nieuwsgierig? Lees verder