Afbeelding-waarom-obvion

Obvion Hypotheken

Wij kijken vérder, want vaak is er meer mogelijk dan je denkt.

Wie is Obvion?

Je woonplek is meer dan alleen een huis, het is je thuis. Met alle dromen en wensen die daarbij horen. Bij Obvion doen we er alles aan om die woondromen uit te laten komen. Ook als die in eerste instantie onmogelijk lijken, zoeken we naar oplossingen. Zodat jij lekker kunt blijven wonen én leven. Want dát is onze drive; daarvoor maken wij ons sterk. Dat doen we niet alleen, maar samen met specialisten. Als je bij ons een hypotheek afsluit, dan loopt dat daarom ook altijd via geselecteerde onafhankelijke adviseurs. Samen staan we tenslotte sterker. Obvion is 100% dochter van Rabobank en opereert vanuit Heerlen met ruim 630 medewerkers. Maak je ook kennis met ons?

Waarom Obvion? 10 redenen!

Een hypotheek moet passen bij jouw wensen en situatie. Die kies je niet zomaar. Kijk daarom verder dan het rentetarief en ontdek bijvoorbeeld eens de extra services. Wat als het bijvoorbeeld even tegenzit? De 10 pluspunten van Obvion hebben we in ieder geval alvast voor je op een rijtje gezet.

Interesse in onze hypotheken?

Maak dan nu een afspraak met een onafhankelijke hypotheekadviseur. Hij kan je meer vertellen over onze hypotheken. Je ziet direct hoe consumenten de onafhankelijke adviseur beoordelen op Independer.nl.

Hoe komt Obvion aan het geld om hypotheken te verstrekken?

Om jou een hypotheek te kunnen bieden voor het kopen van je droomhuis, hebben we geld nodig. We ontvangen geld uit aflossingen en hebben eigen vermogen. Dat is niet voldoende om alle hypotheken te verstrekken. Dat betekent dat we extra geld moeten lenen. We noemen dat funding. Waar we dat geld dan lenen? Dat leggen we je graag uit in deze video die 1,5 minuten duurt.

Hoe werkt funding? Bekijk de video

video
video

Nice to meet you

Wil je een kijkje achter de schermen bij Obvion of ben je nieuwsgierig naar de ervaringen van anderen? In onze nieuwe rubrieken ‘Ontmoet Obvion’ en ‘Obvion Ontmoet’ leer je ons een beetje beter kennen. Kun je niet wachten? Hieronder alvast een klein voorproefje!

Ontmoet Obvion

Medewerkers zoals Femke achter de microfoon

'Er zit volop afwisseling in mijn werk bij Obvion. Je weet waar de stip op de horizon zit en kunt zelf bepalen welke weg je bewandelt.'

Ontmoet Obvion

Obvion Ontmoet

Klanten aan het woord waaronder Sytze

'Ondanks mijn flexibel contract heb ik uiteindelijk toch een hypotheek op zak. Dankzij de Perspectiefverklaring van Obvion.'

Obvion Ontmoet