Femke - webanalist

Femke - webanalist

De stip op de horizon is gezet, maar jij bepaalt de route

Femke - webanalist

Femke werkt bij ons in de functie van webanalist. Ze analyseert en optimaliseert verschillende online kanalen. Lees haar verhaal!

Van buiten naar binnen

Femke: “Ik werkte eerst aan de bureaukant, maar wilde meer de diepte in gaan. Zo ben ik bij Obvion terecht gekomen. Ik kende het bedrijf al een beetje en had de indruk dat het een leuk en vrij bedrijf zou zijn. Dát bleek te kloppen. Het feit dat ik me niet puur en alleen hoef bezig te houden met de cijfers, maar ook kan richten op wat onze online bezoekers nu écht vinden is voor mij een drijfveer. Dat ik niet uit de financiële hoek kom, is voor mijn functie juist een voordeel. Ik begrijp de klant omdat ik hetzelfde kennisniveau heb. Hierdoor weet ik ook beter hoe de klant denkt. Dat geldt natuurlijk niet voor veel andere functies binnen Obvion. In veel gevallen is die kennis juist wel nodig”.

Ook buiten de lijnen kun je kleuren

“Ik raak bevlogen van nieuwe kansen en uitdagingen. Ik krijg juist meer energie van zaken die niet al helemaal uitgestippeld zijn. Je weet waar die stip op de horizon zit, maar kunt zelf bepalen welke weg je bewandelt om daar te komen. Het feit dat je hier die vrijheid krijgt stimuleert mij enorm. Daarbij vind ik het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. Je brengt in een week meer tijd door op je werk dan thuis. Dus een goede sfeer is voor mij essentieel. En dat je baan leuk vindt zodat je hier ook voldoening uit weet te putten”.

Bekijk onze actuele vacatures