Waarom Obvion? | 10 redenen om voor Obvion te kiezen

Een hypotheek is hét fundament voor een gezonde financiële huishouding. Die kies je dus niet maar voor even. Kies je voor Obvion, dan kies je voor:

1. Onafhankelijk advies op maat

Een hypotheek bij ons afsluiten kan alleen via een onafhankelijke adviseur. Dat doen we heel bewust, omdat wij geloven dat dit voor jou het beste is.

2. Direct rentevoordeel bij terugbetalen

Bij hypotheken zonder NHG passen wij de hypotheekrente direct en automatisch aan als je tijdens de looptijd in een lagere tariefgroep terecht komt.

3. Onbeperkt vergoedingsvrij extra terugbetalen uit eigen middelen bij onze Woon Hypotheek

Bij de Woon Hypotheek mag je onbeperkt vergoedingsvrij extra terugbetalen uit eigen middelen (bijvoorbeeld spaargeld, een erfenis, loterij, (onbelaste) gouden handdruk, vakantiegeld, dertiende maand of uitkering van een verzekering). Zo vaak als je wilt.

4. De voordelen van looptijdrente

De looptijdrente is de gemiddelde rente tijdens de gehele looptijd (30 jaar) van je hypotheek zonder NHG. Daarbij wordt gekeken naar het vervallen van een tariefopslag als de hypotheekschuld daalt. Je rente gaat dan tijdens de looptijd omlaag.

Icoon-looptijdrente

5. Mogelijkheden voor flexwerkers

Wij vinden dat mensen met een flexibel arbeidscontract eenvoudiger een hypotheek moeten kunnen krijgen. Flexwerkers die minimaal 1 jaar in dienst zijn bij een uitzendbureau kunnen bij ons met een perspectiefverklaring een hypotheek aanvragen. 

6. Geen extra afsluitkosten bij een overbruggingskrediet

Stel je hebt al een nieuw huis gekocht terwijl je oude huis nog niet is verkocht. Dan heb je even tijdelijk twee hypotheken. Een overbruggingskrediet kan in dat geval nodig zijn. Bij ons hoef je hiervoor geen extra afsluitkosten te betalen.

7. Oversluiten tot maximaal 110% van de getaxeerde waarde

Bij ons kun je het bedrag van je huidige lening, een eventuele boete én de kosten voor het oversluiten financieren tot maximaal 110% van de getaxeerde waarde van je woning.

8. Ouders mogen meetekenen

Bij Obvion kunnen ouders helpen bij het kopen van een eigen woning van hun kinderen. Door hoofdelijk aansprakelijk mee te tekenen voor de hypotheek. Lees meer over de voorwaarden voor meetekenen.

9. Hulp als het even tegen zit

Wij staan voor je klaar. Ook als het (financieel) even tegen zit. Bijvoorbeeld met een Budgetplanner, Jobcoach of TijdelijkeVerhuur.

10. Digitaal gemak

Bij de (door)ontwikkeling van onze Woon Hypotheek streven wij naar optimaal digitaal gemak.